TODELOO!

lördag, mars 21, 2015 1 3

SAMSUNG CSC

 

 

Hej, hur mår ni?

 

Nu börjar det ordna sig här och energin är nästan helt tillbaka, göttigt!

Vi har sanerat huset på baciller denna lördagsförmiddag, samt storhandlat, det behövdes kan jag lova. Ekade i kylskåpet.. finns typ inget värre.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Lillans nya jacka som jag brakfyndade på Zara förra veckan, den hade missat åka med den restnoterade rean tillbaka till Spanien och blev min för 99:-. Trodde den tillhörde vårnyheterna då den hängde bland snarlika jackor, men det var alltså förra säsongens. Grymt fynd 🙂

 

Här har vi precis tryckt i oss en god lunch som mannen i huset stod för, kebabspett med basmatiris, tzatziki & en stor krispig sallad, mums!

Aptiten är tillbaka efter bacillsvängen, hurrey!

Nu ska vi planera resten av dagen, inte varje helg vi är lediga tillsammans om man säger så, så frågan är om det blir bara familjehäng eller om vi ska se till att träffa några vänner, det händer tyvärr alltför sällan med det liv vi lever..

 

 

Ha nu en härlig lördag så ses vi imorgon igen, kram.

3
1 Comment
  • Renoveringshuset
    mars 22, 2015

    Men åh, vilken söt-tuff jacka! En sån skulle JAG vilja ha.. lite större storlek dock! 😉 Och vilket pris sen.. billigare kan det knappast bli!

    Skönt att magsjukan är över ”peppar peppar”.. det är ju verkligen det värsta som finns! Föder hellre ett till barn utan bedövning än har magsjuka…

    Kraam Therese

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.