RAMAT IN COCO & NEW YORK

tisdag, mars 17, 2015 4 3

SAMSUNG CSC

 

 

Två till av alla posters från Desenio är nu inramade, check!

Ett steg närmare tavlevägg ovanför soffan i v-rummet. Att vissa saker kan ta sån tid alltså.. Fast inte så konstigt egentligen, med tanke på att det inte går att få tag på särskilt många ramar i butikerna där vi bor. Skulle vara Maxi då, men de har ej riktigt stora. Sen är jag ju ofta själv med barnen och det känns inte som en prioritet att släpa med mig de till stan bara för att köpa ramar, som jag dessutom knappt skulle kunna släpa på när jag ska hålla koll på två små.. Ja ni fattar. Hade man då haft det där körkortet så hade den saken varit biff flera gånger om, oj så enkelt att brumma iväg till Åhlens, Lagerhaus, Ikea, Granit eller Gallerix för att köpa ramar då, oooh, längtar tills det blir verklighet!

De här två fick jag hur som helst med mig när jag var en supersnabbis på stan i lördags innan sambon började jobba, yes, utan kids 🙂

Träfärgad ram (30×40) från Åhlens, stor vit (50×70) från Lagerhaus.

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Min Aloe Vera, som växer så det knakar, funderar jag på att plantera om och ställa ute när sommaren närmar sig. Den är så snygg tycker jag, och lite medelhavstema på utsidan kanske vore nåt..

 

 

Hoppas ni har en skön tisdag vänner!

Kram

3
4 Comments
 • helenas enkla vardag
  mars 17, 2015

  Du har så fint hemma hos dig! Aloe veran är ju superfin och dessutom en växt som jag dricker av just nu för att göra min kropp gott.
  Kram Helena

  • Catta
   mars 17, 2015

   Tack snälla du. Ja Aloe kan man ha till mycket, nyttigt att dricka och lindrande vid brännskador tex, fantastiskt! Sen är den ju så fin med 🙂
   Kram!

 • Jessica
  mars 18, 2015

  Minns när min dotters pappa brände sig rejält på vår första utomlandsresa och vi fick tipset från en riktigt mysig ”yoghurt-farbror” i en by där, att vi skulle ta Aloe Vera på. Vi såg väl ut som fågelholkar i ansiktet så han tog helt enkelt fram sin kniv och skar av ett blad från närmaste växt och tryckte ut lite ”gele” och kletade på där han brännt sig. Vi skrattade gott och tyckte mest det var en kul grej, men tro på f__n nästa morgon var det nästan bra! Good shit den där aloe vera växten 🙂
  Och vilken fantastisk kruka du har satt den i!! Blev lite kär… vart är den ifrån, minns du?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.