MINISTART PÅ PÅSKEN & GO HELG

söndag, mars 22, 2015 4 2

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Ser att många bloggare redan påskpyntat hemma, kanske även många av er andra med?

Jag tycker att det är i tidigaste laget ännu men tog faktiskt fram mina två silverägg ur skåpen, de är så fina så de kan få vara framme lite längre än fjädrar och annat pynt. Perfekta små godisgömmor de där oxå 😉

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Här verkar högtiderna nästan flätas in i varandra, ser ni rumsgranen? Den känns tämligen julig för årstiden.. får åka undan nu, kanske klarar sig till nästa jul i min blomstergömma vid altanen..

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Två små snittblommor som ”helgbukett”, räcker så ibland. Särskilt när jag fick ett helt fång av körsbärskvistar av grannen idag (de beskärde sitt stora körsbärsträd), och alla kvistar är knökfulla med härliga blomknoppar. Hoppas de klarar sig nu och slår ut fint här hemma, lite lotteri det där tycker jag. Har förstått att de ska stå i varmt vatten iallafall, likt rosor, syrener och annat med hårda stjälkar.

 

 

Hej söndagskväll!

 

 

Hoppas ni haft en härlig helg 🙂

Vi har haft en kanonhelg. Igår var vi på Hönö, passade på att övningsköra med Josef nu när vi var lediga tillsammans, första gången med barnen i bilen, lite pirrigt. Och första gången jag körde på stora färjan.. Liiite läskigt att köra på en nästan full färja, i mittfilen, mellan bilar på bägge sidor. Huuu, vilken rysare.. nä då, gick bra. Den filen är ju bredast, där lastbilar och bussar ska få plats 😉 Men ändå..

Vi lämnade av barnen hos mamma & pappa en stund, för att få köra själva runt Hönö och Öckerö. Sen fick vi god middag där, lördagslyx. Innan åkte hem stannade vi hos vännerna Jennie & Marcus ett par timmar, papporna & mammorna fick snattra, barnen fick leka av sig och äta glassbomb, yummie!

Jag blev bjuden på sjukt gott bubbel (vid det här laget tyckte jag att Josef fick vara chaufför igen), kan man behöva efter att ha burnat runt en halv dag.

(Vad hette det nu igen Jennie?).

 

Väldigt mysig avslutning på lördagskvällen.

 

 

page

 

Paus i körningen och rastning av hund vid barndomens strand, livet!

 

 

Nu blir det söndagsmys i soffan, stor kopp te vill jag ha 🙂

Kram!

2
4 Comments
 • Suss - Hemma på Sjuan
  mars 23, 2015

  Vad fina bilder på vackra blommor. Låter som en härlig söndag. Ha en bra start på veckan. Kram Suss

 • Jennie
  mars 23, 2015

  Mia Moscato Catta

  • Jennie
   mars 23, 2015

   Det försvinner alltid text på mina kommentarer, hm.. Skulle stå tack för i lördags med 🙂

 • Ekenäsliv
  mars 23, 2015

  Å vilka härliga bilder!
  Ska med påskpynt lite här i veckan. Ska ta o plocka in lite kvistar från vår bok när jag kommer hem från frissan i em.
  Skönt med en avkopplande helg! Det hade jag med hos mamma o pappa medans maken slet som ett djur här hemma <3
  Men jag tryckte ändå in för mycket aktiviteter förra veckan kände jag igår.. Hade sån hjärtklappning, för det hade blivit för mycket.
  Nu ska jag varva ner och vara mer hemma denna veckan.
  Men jag börjar med ett klipp!! Nu åker det för mitt hår är för tunnt för att kunna sparas ut, buhu… Men jag vill inte se ut sm att man har tunnt o striigt hår ju. Du har ju ett fantastiskt hår… Sånt jag drömmer om vet du <3
  Ha en bra dag!
  Kraaaaam Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.