LITE RÖTT ÄR ALDRIG FEL

söndag, mars 15, 2015 10 3

SAMSUNG CSC

 

 

Helloooo!

sugen på rött i garderoben och har spanat efter en stickad tröja i någon härlig pigg röd färg, snyggt till lite slitna blå jeans tänker jag, men inte hittat vad jag söker. Men igår när jag var en supersnabbis på stan så sprang jag på denna lilla sötsak inne på hm, nu är den lite ostruken på bilden, men så himla fin 🙂

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Skulle ha lite nödvändigheter som nytt smink, och såna där ”ballerina”-strumpor som jag kallar dem, bl.a.. Två nya lack blev det med, Chinchilly från Essie (lite gråviolett ton) och ett klassiskt rött från O.P.I som heter Big Apple Red. Två av mina favoritmärken på lack. Kollade efter Diors snygga vårnyhet ”Spring” men det var slutsålt på NK iallafall..

O.P.I & Essie hittar man här om man vill web-shoppa.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Min fluid från Sensai var slut (kan inte leva utan den typ) så det blev en ny, Almond beige använder jag om någon undrar. På sommaren, när jag är lite brunare i huden kör jag på Amber beige (bägge finns här). Bästa flytande foundation jag någonsin testat, använt den i säkert fyra-fem år nu och älskar den! Transparent men ändå lagom täckande, för en naturlig look, som jag gillar. Huden blir silkeslen!

Fick lite prov på rengöring med, ska bli kul att testa.

 

 

Hur mår ni! Haft en härlig helg?

 

 

Här fortsätter sjukdomarna och nu är det Valentins tur, han har feber stackarn 🙁 Jag känner mig inte heller helt kry, sliten liksom.. Hur som, vi har haft en bra helg ändå, jag och kidsen hängde hos grannarna igår och hade lördagsmys, Josef har jobbhelg så det var skönt att vi slapp bli ensamma ändå.

Idag har två av mina närmaste vänner Farah & Grace här och hälsade på, två snygga bönor som dessutom är enäggstvillingar. Grace fick en liten gosse i Januari så jag fick bebisgosa, så ljuvligt! Vi tog en promenad och satt sedan på utsidan i solen och fikade, för att bebisen inte skulle riskera att få en massa bassilusker på sig. Grace, som inte alls är någon nojig mamma insisterade på att komma, han låg ju mest i sin vgn ändå, och våra barn var inte uppe i honom alls.

Så nu har jag vän-boostat lite, även om det inte blev mer än ett par timmar de var här. De bor i London resp. Sthlm så de ska hinna träffa familj mm när de är på besök. Till sommaren brukar det bli lite mer tid att ses.

Valentin har slocknat här och Inez kollar på Madicken efter lek och stoj med granntjejen. Jag ska röja upp lite, bädda ner de små och sedan sätta mig och rensa datorn lite på pics. Hur många bilder har man inte liksom..

Kram på er & mysig kväll!

3
10 Comments
 • Hem & Trevligheter
  mars 15, 2015

  Jättefin färg på dig. Jag som är lite mer transparent i min färgton har en nästan identisk modell på blus från HM fast i puderrosa. 🙂

  Vad härligt att träffa gamla vänner. Själv ska jag se en mycket kär vän om ett par veckor. VI hängde ihop i massor av år när vi var hästtjejer och sen när vi började gå ut och ragga killar. Sen skildes vi åt då hon flyttade massor av mil bort från de småländska skogarna. Nu efter att jag flyttat till Enköping bor vi bara 25 minuter från varandra men har bara setts några gånger, Heeeeeelt galet!!! Nu måste vi tag tag i det där hon och jag för det är en speciell känsla att hänga med någon som har känt en ända sedan man var liten. Inga konstigheter liksom. Så nu hoppas jag att vi kan ta upp kontakten igen och bevara den.

  Oj, vilken lång kommentar det blev. Oooooops!
  Kram Linda

  • Catta
   mars 16, 2015

   Jag har en i senapsgult med, gillar modellen jättemycket. Haha, transparent.. puserrosa är lovely, hade jag med velat ha.

   Hoppas du får en härlig date med vännen, då har ni massor att ta igen 🙂
   Precis, inga konstigheter med de där goa barndomsvännerna, det kan gå flera år, ändå är allt sig likt oss emellan, härligt.

   Trevligt med långa kommentarer, ännu trevligare om vi tid att ses igen, och prata prata prata!
   Kram

   • Hem & Trevligheter
    mars 16, 2015

    Ja, det skulle vara sååååå kul att ses igen. Vi får väl se om det blir en tripp till Liseberg i sommar. Jag åker ju inte karuseller så då kan Jocke och barnen åka. 🙂

    Kram, kram

 • VÄLKOMMEN HEM!
  mars 15, 2015

  ÅH, DU VACKRA KVINNA!! You look lovely! Du passar ju i allt! Pastell, klarrött, en sopsäck…! Ja, allt sitter som en smäck på dej!
  Ha, idag var jag också och shoppade lite Senai. Den har fått pli på min blandhy och jag älskar hela serien (utom priset då… 😉 Använder bla. rengöringen du visar på bild men den tog slut för mig för ett tag sen och jag har använt en annan i nån vecka nu och fick genast dålig hy 🙁
  Men så i fredags fick jag Kicks´ tidning med 20% på en valfri vara och den kupongen kunde jag utnyttja idag, jippiiii!
  Puss!
  Judita

  • Catta
   mars 16, 2015

   Men puss på dig Judita!! Haha, har faktiskt gått klädd i sopsäck en gång, när regnet från hell föll i Spanien och sopsäck var enda alternativet till att inte bli blöt 😉 Stylish!

   Visst att Sensai kostar en slant, men fluiden är oerhört dryg tycker jag, så den är värd sina pengar. Den är ju så galet bra med!
   Kuponger gillar vi, jag är en riktigt kupongknarkare 😉

   Kraaam

 • Mia
  mars 16, 2015

  Snygga jeans var har du köpt dom ?

  • Catta
   mars 16, 2015

   Tack! Du hittar dem på Zara 😉

 • Mallansvardag
  mars 16, 2015

  Det var riktigt snyggt med rött till dina färger, vilken kombo sen med de slitna jeansen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.