NYTT I VITT & FÖRSTA KÖRLEKTIONEN!

torsdag, februari 26, 2015 6 7

SAMSUNG CSC

 

 

Tjohooo, Lindex i Torslanda är fenomenala på att spara vill ha-saker till mig! Som den vita jacka med guldknappar, som gick åt som smör i solsken och var slutsåld redan första dagen på nätet tror jag, i vitt & grått iaf. Blå finns fortfarande kvar några för den som är sugen, här.

Jag letade efter den när jag var på stan i fredags men fanns inga kvar där heller, så när jag chansade här idag efter körlektionen blev jag glatt överraskad! Där fanns flera vita, och en liten blå kvar bara.

Tycker den är superfin, och kommer bli  snygg med ett par slitna jeans till. Vad gillar ni denna lite ”preppy sailor”-stil?

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Ett ”Min stora dag”-armband köpte jag med, för en god sak.

Så här skriver Lindex om Min stora dag:

 

I Sverige finns flera tusen barn med svåra, ibland livshotande sjukdomar. Barn som behöver drömma, önska, uppleva och minnas. Ett speciellt ögonblick eller en särskild dag som blir ett avbrott och kan ge lite extra styrka. MinStoraDag finns för att förverkliga svårt sjuka barns önskedrömmar.

 

Lindex skänker intäkterna från det här armbandet till MinStoraDag.

 

Så fint, och viktigt!!

 

 

Hallå hallå på er!

 

 

Så hur gick då första körlektionen med Arne?

Alltså jag var skitnervös, och frågade Arne om vi inte kunde byta ut förarsätet mot ett dass..? Men nä det går ju inte, så jag fick snällt hålla mig, och tuta iväg. Gick faktiskt bra även om jag sa att jag skulle dö hela tiden typ haha 😉 Han gick fort fram och vi drog ut på 70-väg direkt så vi kunde växla direkt från 3:an till 5:an och allt sånt där. Växla är inte mitt problem, kan det där. Gasa kan jag med, tyckte han.. lite för bra kanske 😉

Så körde vi start i backe med och herregud vad lätt det var med Arne bredvid, han för nåt gott med sig denne lille mannen, jag hittade dragläget med en gång hela tiden. När jag skulle hitta det i vår stora V70 (som är slö och tung) så brände jag lite lameller om man säger så, flåt älskling. Fick vädra lääänge för att slippa brända lukten haha.

 

Som ni förstår är jag nöjd över mina kör-prestationer, herregud jag blir ju 34 i år så jag är en gammal hund i ett sånt här läge. Då förtjänar man att shoppa sig nåt fint va?

 

Nä nu ska jag sluta babbla och hinna dra ett varv med snabeldraken innan Josef och barnen kommer hem från simskolan.

 

Kramen!

 

 

Glöm inte att det är sista chansen att tävla om fina bricka Rain idag, avslutas ikväll 23.59 och ni kommer till tävlingen här.

7
6 Comments
 • Lina
  februari 26, 2015

  Åh, superfin jacka!! Beställt en i blått, men vitt är ju bara sååå snyggt. Tänker alltid så praktiskt, och då funkar inte vitt.

  • Catta
   februari 26, 2015

   Den blå är supefin den med, vill ha alla!! Får nöja mig med en, och den vita föll jag för lite extra.. fast gud va fin både den grå och blå är med.. suck.

   Kram!

   • Lina
    februari 26, 2015

    Haha, ja man skulle ha en i varje färg. 🙂
    Vitt är ju så vårigt och somrigt, härligt!
    Beställde min på nätet och den har inte kommit än, så undrar hur kvaliteten är? Tror du man redan nu kan ha den inomhus, eller är den för tjock och varm för det?
    Kram

 • Fredrika
  februari 26, 2015

  Sååå fin!! Och du shoppar ju så mycket fint nu, bara längtar iväg på en shopping dag jag med. Nästan lite tur jag bor i min lilla stad där utbudet är rätt litet men annars skulle jag gå bananas nu när det finns så mycket snyggt i butikerna.
  Heja du!! Så duktig du och Arne är! Snart har du ditt körkort, det är jag säker på!

  Hoppas du har en fin kväll raring!
  KRAM

 • I mitt huvud
  februari 27, 2015

  Vad roligt att du hittade jackan du ville ha! Och att det gick så bra på körlektionen! Lycka till i fortsättningen med körandet!

 • Amanda
  mars 30, 2015

  Den vita är verkligen superfin! Vilken storlek har du i den? Om du tröttna på den skulle jag gärna vilja köpa den av dig till ett mycket bra pris! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.