YELLOW BAN(D)ANA

onsdag, januari 28, 2015 2 2

 

I brist på annat så hoppas jag kunna bjuda på ett lite skratt idag 😉

Carl Einar Häckner alltså, vilken stjärna haha!

 

Innan vi flyttade hit så bodde vi faktiskt grannar med Carl i stan, på samma våning i hyreshuset i Örgryte. Trevlig kille, något kufisk 😉 Och så var han livrädd för Ebba (ja hundar i allmänhet), och jag stör mig lite på att jag inte kläckte något i stil med: ”-Kan du inte trolla bort henne?, Eller göra henne osynlig när vi möts?”. Jag menar, det borde ju han kunna, som är trollkarl och allt 😉

 

Ta hand om er!

Kram

 

Ser att videon inte riktigt får plats, ingen aning varför, hoppas ni ser ändå..

2
2 Comments
 • Ekenäsliv
  januari 28, 2015

  Ha ha ha, vet du att min dotter är helt såld på hans show som hon tittar på om o om igen!
  Nähä, dax att fixa middag sen är det pysselkväll ikväll! Härligt, behöver träffa lite folk känner jag.
  Kraaam Anna

 • Suss - Hemma på Sjuan
  januari 28, 2015

  Såg lite av honom på Fb innan. Så kul att ha bott granne med honom. Kram Suss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.