THANK GOD FOR FIKA & FLOWERS

fredag, januari 30, 2015 3 2

SAMSUNG CSC

 

 

VAB idag, krasslig Inez som hostat sig halvt fördärvad under natt och morgonkvist (kräktes upp hela vällingen stackarn). Sen kom energin, som vanligt.. fast vi fick ju vara hemma ändå såklart. Även om Inez inte vet vad vila är för något.

Var i affären en sväng förut, det blev minikundvags-race, och en förvirrad, lätt hysterisk mamma med dubbelvagn. Vi behövde en massa saker, ekade tomt hemma i skåpen. Köpte godis med, de tvingade mig haha (ni vet hur det kan vara), eller jag gav upp rättare sagt. Orken (som inte alltid finns) sa åt mig att välja mina strider, och den här blev bortprioriterad. Det blev som sagt MASSOR med godis, fast hälften av Inez försvann likt konfetti över golvet vid kassan, suck. För hon skulle minsann visst bära den där pappskålen med löst sittande platslock alldeles själv (som ni vet hur det kan vara, va?), trots att jag sa att jag tar den.

Vi kom iallafall hem tillslut, med hostig skrutt, och köpefika. Godiset åkte in i skåpet, med ”öppnas på lördag”-stämpel. Den striden tog jag, sånt ruckar jag ej på, inte när jag har en liten tjej som i min mening egentligen är för liten för snask överhuvudtaget (syskonsyndromet).

Fast fika gav jag med mig på, chokladbollar och waffers, why not tänkte jag. Det är ju ändå fredag, och jag fick mig ytterligare en kopp av livselixiret (kaffet).

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Så med kakor och blaskig tropisk juice i magen, var de nöjda en stund, och jag med (fick ju köpt helgblommor om inte annat, fina tulpaner 🙂 ) Sen var det andra andningen på de små liven, fullt ös med andra ord. Disco, maskerad, dockvagnsrace och diverse annat. Hur man kan orka det när man låter som Inez är för mig ett under, men barn verkar ju ha någon slags kosmisk energi som räcker precis hur långt som helst..

Avis på det.

 

 

Nu önskar jag er en supernajs fredag, hoppas ni får en mysig kväll!

Kram

 

 

Ps. Glöm inte att kika under fliken ”tävlingar” och var med, sista chansen för barnbokstävlingen idag!

Pläden avslutas på söndag & halsbandet fortsätter i nästan två veckor till 🙂

2
3 Comments
 • Hem & Trevligheter
  januari 30, 2015

  Envisa ungar som kan själva! Vet inte alls vem de brås på. Pappan eller hur? 😉

  Jag förstår inte att barn kan ha sådan energi fast de är sjuka. Heeeelt galet! Själv gick jag och la mig kvart över åtta igår, alltså ingen energi alls.
  Nu ska jag krypa upp i soffan med ett glas rödvin och lakrits. Det är grejer det.

  Ha det gött, vännen!
  Kram Linda

  • Catta
   januari 30, 2015

   Hehe, nope, jag får skriva under på den 😉
   Jag vet, galet..
   Mmm, rödvin hade varit najs, nackdelen är att jag brukar somna efter en kvart med det i näven, och vakna med skallebank.. Fast kanske ett halvt glas funkar 😉

   Kramisar!

 • Ulrica
  januari 31, 2015

  Ja, du.. det finns inga med sån energi som små sjuka barn.. med hög feber så kan dom leka som aldrig förr ändå.. som vuxen kroknar man jädrans fort..

  Jag hoppas att hon kryar på sig snabbt nu!! Idag är det ju redan lördag så lite godis kanske gjorde susen för halsen :).

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.