PROJEKT SOVRUM

onsdag, januari 14, 2015 7 3

Inspo sovrum

 

Vi har fått gjort en hel del i lilla radhuset sedan vi flyttade in för snart 2,5 år sedan, inga superstora renoveringar, utan mer sånt man kan klara med en burk färg, golv, hammare & spik typ.

Ni som följt mig ett tag vet att det är bland det bästa jag vet, att fixa med hemmet, måla väggar och sånt 🙂

I år står vårt sovrum på tur, nytt golv ska in, plankgolv som ska vitvaxas. Väggarna tänker jag nog måla med, i en ljust grå nyans. Sen ska jag klä om sänggaveln, fixa nya vägglampor, och sängbord. Ja även gardiner tror jag. Åååh vad det ska bli roligt, att äntligen få ha en projekt framför sig igen. I vår får det bli.

 

Picture 088

 

Underbar bild från Sköna hem.

 

Översta bilden:

Sänglampa

Sängbord

Smutsrosa linnelakan

 

Ni då, gillar ni att renovera & fixa hemma och har ni några kul projekt framför er?

 

Hoppas ni har en toppenonsdag!

Kram

3
7 Comments
 • Ekenäsliv
  januari 14, 2015

  Så spännande!
  Om vi gillar att renovera, h hi, ja det måste vi göra med det här huset 😉
  För jösses som det såg ut när vi flyttade hit. Kanske ska jag göra ett inlägg om det snart igen, det brukar vara kul och se lite före o efter.
  Det kommer bli kanon i ert sovrum!!!
  Jag (ja det är mestadels jag som fixat i dotterns rum, maken får skruva upp saker på väggarna;-)) har ju just gjort dottern rum och nu skulle jag gärna byta sovrum med henne. Men det vill inte hon inte.
  Dock vill hon gärna sova hos mig nu när mannen är på jobbresa hela veckan;-) Skojade med henne igår, för hon är en riktig täcktjuv, att jag sover i din säng i natt. Nääääääe mamma, det får du inte!! Klart jag inte gjorde heller, ha ha ha 🙂
  Så frusen som jag är är det så skönt att ha en annan sängkamrat när mannen är borta. De är varma som kaminer båda två, men jag jag sover med pyjamas och duntofflor jag;-)
  Jag är i full färd att klicka hem det populära mässingsbordet från IKEA. Tänker att vi skulle ha det framför fönstret i vårt sovrum. vi har ett ganska så stor sovrum så man behöver liksom lite möbler för att det ska bli mysigt.
  Nu är det ju restat till i april, så då hinner jag fylla på kassan efter alla julklappar o födelsedagspresenter 😉
  Ha en fin onsdag!
  Nu ska jag få lunch i min lilla mage:)
  Kraaam Anna

  • Catta
   januari 15, 2015

   Ja gärna för och efter, superkul ju!
   Kram

 • Fru Vardag
  januari 14, 2015

  Hej Catta! Tack för kommentaren på min blogg och tipset ang hotell:). Ska ta tag i det där snart känner jag, så man har något att se fram emot;). Renoveringar och allt som hör till är roligt, det håller jag med om, men jag börjar känna mig lite mätt på det där snart. Det blev så mycket av det när vi flyttade in, så nu gör jag endast mindre projekt. Fast det roligaste är ju att se förändringen, skillnaden, resultatet, alltid lika kul:). Det kommer att bli super tjejen! Ska bli kul att se hur ni får det sen. Lycka till med allt. Nu ska jag sätta på en film, jag och lilleman har fått ett besök av influensan. kram

 • frida svensson
  januari 15, 2015

  vi ska ju få vårt första barn så vi står inför stora förändringar inredningsmässigt. Nu ska det få plats med säng, skötbord och leksaker och kläder och gud vet allt! =)

  • Catta
   januari 15, 2015

   Mysigt med bebbe, lycka till med allt!
   Kram

 • Ise
  januari 17, 2015

  Glad att jag hittade din blogg när jag sökte runt, ditt inlägg om er trappa kom upp, vilken bra ide! Vi bor också i radhus och är tyvärr inte så händiga men vi försöker. Vårt senaste projekt var att måla om en brun säng till grå http://babyhjalp.se/ise/2015/01/renovering/sang-foreefter/#sthash.crdyq7X7.dpbs
  Den är vi nöjda med! Nu ska vi snart lägga golv, vilket plankgolv ska ni ha? Vart köper ni golv? Gör du det vitt själv?

  • Catta
   januari 17, 2015

   Välkommen hit!
   Försöker man så lär man sig, eller hur 🙂
   Har inte tittat ut ett specifikt golv än men det lutar åt furuplank från Byggmax, det ligger nära oss, och yes jag behandlar själv. Använder en kombinerad hårdvaxolja från Bjoorn.se, med vitpigment. Har även använt den på vårt köksbord.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.