NÅGRA FÅ FYND

tisdag, januari 6, 2015 3 2

SAMSUNG CSC

 

 

Att trängas på reor i butik är bland det värsta jag vet så det har blivit lite av den varan i mellandagarna. Men en sväng med armbågar genom folkmassor har jag klarat av, och det gav några få fina resultat.

Ett par klassiska (förutom guldet då kanske) pumps i svart skinn från Zara och en perfekt blus att ha på jobbet, från samma ställe. Bägge för bara några hundralappar, kanon.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Bästa reorna börjar egentligen nu tycker jag, för ju mer is man har i magen desto billigare fynd kan man göra. Butikerna börjar ju ofta med runt 30% för att sedan avsluta med 70% (eller kanske mer). Risken är att man missar de sakerna man allra helst vill ha och har spanat in innan reorna börjat, men men..

 

Jag gillar iallafall nätshopping mest (i lugn och ro) och några som har de bästa reorna är enligt mig:

 

Boozt

Ellos

Spartoo

Brandos

KidsBrandStore

Nelly

&

Raglady

 

 

Nu ska vi slänga på oss ytterkläderna, mamma kommer och hämtar mig och barnen så ska vi åka till min morfar ute på landet åt Lindome-hållet. Ska bli så himla mysigt!

 

Hoppas ni få en mysig trettondag, kram.

2
3 Comments
 • Hem & Trevligheter
  januari 6, 2015

  Snygga fynd! Jag har letat som en galning efter ett par svart pumps att ha på jobbet men lyckas inte hitta några som känns bra på. Har haft hemma flera olika modeller av Clarks men där hamnar jag trots att de har halvstorlekar mitt emellan två sådan. Hur taskigt är inte det på en skala?!!!!

  Imorgon är det första jobbdagen sedan den 22 dec. Känns superkonstigt och nästan lite pirrigt.

  Kram Linda

 • Home2tiny
  januari 6, 2015

  Klassiska snygga pumps som alltid är rätt. Själv har jag inte köpt några kläder alls på rean…än får jag väl tillägga. Har inte haft någon lust direkt, men det ändras säkert hoppas jag. Kramisar Tina

 • Jecka
  januari 6, 2015

  Men å vilka snygga fynd:)!! Har själv int hittat myke kläder på rean förutom lite åt kidsen men däremot lite inredningsgrejer både i butik å via netshopping:)! Å så gilla jag massor tröjan med bling på som du tipsade om så har nu även den andra färgen påkommande hem med post å ett par Nike air Max!:) hihi:)! Här e julen nu utflugen så fixat lite å ändrat om idag:)! Men så blev äldre killen min magsjuk:/, så fortsättning följer med den saken;)! Ha det gott å trevlig fortsättning på veckan:)! Mv h jecka Finland

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.