MARVIS

måndag, januari 12, 2015 3 4

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Den är inte bara snygg, den är god oxå 😉

 

Blev nyfiken att testa Marvis tandkräm (hittas på Artilleriet bl.a) som finns i flera olika smaker, några udda som Amarelli Licorice & Cinnamon Mint, men jag tog en mer klassisk mint.

Tycker den kan funka som gå bort-present faktiskt, kanske tillsammans med en snygg pumptvål eller annat, som alternativ till blomma/vin mm.

 

 

Hilloo!

 

 

Hur har ni det denna måndagskväll?

 

Här är det filten uppdragen till nästippen i soffan som gäller, hua så ruskigt det är ute, det är så det går genom väggarna. De små sussar nu sött och jag sitter med lapen & en godisskål och längtar efter min älskling. Tur att jag kan kika in till er och ”umgås” lite 😉

 

Sen ska jag nog sitta och planera lite våraktiviteter, jag och J har en Sthlms-helg framför oss bl.a (till våren), det ska bli mysigt. Sen måste jag bara styra upp lite tjejkvällar, det blir alldeles för sällan känner jag. Nu när barnen inte är så där supersmå längre så blir det ju så otroligt mycket lättare att kunna göra sånt, tycker jag iaf. När de var mindre trivdes de inte alls med att vara utan mamma, ens för en kväll någon gång i halvåret, och var superledsna hos mormor, morfar och farmor. Nu tycker de det är superkul att komma hem till dem och bli ompysslade. Väldigt skönt faktiskt, även om jag inte vill att det ska bli för ofta ändå.

När man jobbar på veckorna så vill jag ju allra helt vara med familjen på helgen, men ibland är det ljuvligt med en kväll med tjejerna, eller hur! Viktigt faktiskt.

 

Har ni några planer för våren?

 

Kram

4
3 Comments
 • Rebecca-piccole cose
  januari 13, 2015

  Vad kul att planera våren! Vi satt faktiskt också igår kväll och försökte kolla över agendan. Nu har vi ju just gjort oss hemmastadda, så suget är väl sådär stort, men en skidresa hade varit ofantligt kul. Vi får väl se vart det landar.
  Kram på dig och ha en fin dag!
  /Rebecca

 • Erika
  januari 14, 2015

  Visste inte att den tandkrämen fanns i de spännande smakerna Amarelli Licorice eller Cinnamon. Men jag skulle nog precis som du gå för en mer klassisk smak som mint. Denna snygga tandkrämstub hade gärna fått flytta in i mitt badrum.

 • Sonja
  januari 14, 2015

  Tandkrämen måste innehålla fluor (1400 ppm) annars gör ni era tänder en stor otjänst! =( Men det kanske den gör? Det är pga fluoret tandkrämen är viktig, rent blir det bara av att borsta med borsten!

  Mvh/Tandsköterskan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.