KÖRSBÄRSKVISTAR

tisdag, januari 27, 2015 5 1

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Kvistarna är köpta på Maxi, men nu kan man egentligen knipsa kvistar från alla möjliga lövträd ute i naturen (om man vet att man får), så slår det mesta ut så fint inne 🙂 Sen har ju inte allt blommor, men det är fint med bara grönt med, tycker jag.

 

 

Hallelå tisdag!

 

 

himla kul att så många vill vara med och tävla om barnböckerna & pläden! Den första avslutas vid midnatt på fredag och den andra på söndag, så än finns god chans att vara med 🙂

 

Igår fick jag hem en superfin matta till sonens rum, ska visa när bra tillfälle ges att fota (man vill ju åt lite ljus). Kommer ha ytterligare en tävling i samband med att jag visar mattan (med just en matta i potten), så håll utkik!

 

Hoppas ni har en fin dag!

Kram

1
5 Comments
 • Suss - Hemma på Sjuan
  januari 27, 2015

  Så vackert med kvistarna. Ger lite vårkänsla. Kram Suss

  • Catta
   januari 28, 2015

   Ja men visst gör det, komsi komsi lilla våren 😉

 • Ulrica
  januari 27, 2015

  Så vackert med körsbärskvistar inomhus. Här är alla grenar tyngda av snö än så länge :). På mina gamla visitkort från när jag jobbade som fotograf så har jag en ensam körsbärsblomma på en kvist och den bilden är jag fortfarande stolt över.

  Ha det gott ikväll!
  KRAM

  • Catta
   januari 28, 2015

   Borsta bort snön vet jag 😉

   Hade jag fotat som du hade jag varit superstolt över alla mina bilder! Kom hit och lääär mig 🙂
   Kram

 • Renoveringshuset
  januari 28, 2015

  Åh, så fint!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.