EN RIKTIG INNEDAG

lördag, januari 10, 2015 4 2

SAMSUNG CSC

 

 

Regn & rusk.

Det är vad vi har i Götet idag, och det är så tråkigt! Vi har spelat spel, kollat på film, lekt med dockor och annat, men nu börjar både barnen och jag bli lite uttråkade (även om de precis startat en lek inne hos Inez med stängd dörr just nu..). Om det klarnar en gnutta ska vi bege oss till torget för att köpa lördagsgodis, och lite att baka med. För såna här dagar är riktiga bakdagar..

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Vad hittar ni på?

 

Kram & ha en riktigt fin lördag!

 

(Om ni undrar vart min tröja kommer ifrån så hittade jag den på rea här)

2
4 Comments
 • Camilla
  januari 10, 2015

  Halloj här har de varit jobb hela dagen. När jag kom hem nyss har de snöat 15 cm o mannen o jag träffade i dörren typ för nu drar han på snöjour.
  Så ensam hemma med dottern så nåt mys i skålen får de bli

  kram Camilla

 • Renoveringshuset
  januari 11, 2015

  Här vräkte det ner snö igår.. 3 dm på bara några timmar – så det blev till att skotta. Inatt har det snöat massor igen, så 05:15 gick jag ut och började skotta! 🙂 Får se när det är dags att gå ut igen… 😉

 • Sofi Sjökvist
  januari 11, 2015

  Hej Catta!

  Supersnygg tröja!
  Här höll jag mig också inne största delen av gårdagen. Här i Örebro kom det massor av snö men det lugnade ner sig på eftermiddagen lagom tills vi skulle sätta oss i bilen och åka till vänner.
  Annars så passade jag på att städa ut julen under dagen så nu vill man nästan ha vår och ljus i inredningen, tänk så man funkar;)

  Ha en fin Söndag!

  Kram Sofi

 • Ulrica
  januari 11, 2015

  Hos oss vräkte det ner snö igår så vi var också inne och bara slappade.
  Vilken jättefin bild på dig!!

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.