BRUM BRUM I NYA JACKAN

lördag, januari 3, 2015 4 6

SAMSUNG CSC

 

 

God middag!

 

Jag har precis varit ute med min kyss och övningskört (han sitter och andas ut med en kaffe i soffan nu haha). Det var första gången sedan september jag körde med honom eftersom tillfälle inte hittats däremellan. Vi körde ner till (ett blåsigt) Tumlehed och dit är vägen supersmal med små fickor för att släppa mötande bilar, och det kom mååånga bilar idag. Josef var skitnervös för jag låg nog nästan i diket när jag skulle släppa bilarna hihi 😉

 

Sen körde vi några fler turer, bla så övade vi start i backe på jobbets gårdsplan (finns en liten brant där) och jäklar vad det luktade gummi, hmmm inte så bra på det där. Skyller på att jag bara kört med mammas lilla v40 innan, stooor skillnad på vår tunga v70 tycker jag, och helt annat dragläge. Jaja, jag lär mig väl.. inte rädd längre iallafall..

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Som ni ser så har min jacka kommit, inte bästa bilderna men den är himlans snygg tycker jag. Och skön såklart, och väldigt varm, äntligen en riktigt riktigt varm jacka.

En J.Lindeberg, som finns här i flera färger, jag valde färgen NAVY.

 

Nu har solen börjar kika fram här, och vi ska åka ut till ön och hämta barnen hos mormor & morfar, längtar!

(Fast nu kör J, köra på en färja är inget för mig än känner jag..)

 

Ha en fiiin dag!

Kram

6
4 Comments
 • Renoveringshuset
  januari 3, 2015

  Hmm.. borde jag varna brorsan + sambo, och min svägerska för att vara ute på vägarna? 😉

  • Catta
   januari 4, 2015

   Haha, ja kanske det 😉

 • Ulrica
  januari 4, 2015

  Supersnygg jacka, du smälter fint ihop med bilen :).
  Lycka till med övningskörningen, i sommar kan du susa på färjan alldeles själv ska du se!! Kram

  • Catta
   januari 4, 2015

   Tack! Ja man måste väl matcha lite 😉
   Hoppas på det!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.