BOKAT SEMESTERRESA

fredag, januari 9, 2015 13 20

HERMINO1155_2_30

 

 

Nu har vi bokat. Första familjechartern för oss och kidsen, wiiii så ljuvligt det känns!

Här ska vi bo, Ocean Beach Club på Kreta. Svit med direktaccess till en pool.. lovely.

 

 
HERMINO1053_2_30

HERMINO1090_2_30

HERMINO1126_2_30

HERMINO1203_2_30

HERMINO1189_2_29

 

 

2006 var senast jag & Josef var på solsemester, då var vi i Grekland & Thailand på samma år, sen har det alltså gått nästan 9 år..

Vi har varit på några resor utan varann, han på fotbollsresor med jobbet till länder världen över, och jag till Miami och NYC.

Men nu är det dags för familjen.. wihoo så wonderbar!!

 

Om det är någon läsare som varit där så får ni gärna berätta vad ni tyckte om O.B.C 🙂

 

Kram & lovely friday på er!

20
13 Comments
 • Hem & Trevligheter
  januari 9, 2015

  Ha, ha, vad kul att vi gjorde inläggen på samma dag. 🙂

  Ser underbart ut och jag vet att jag spanade in det hotellet när Petra var där. Nu vill jag ju inte vara negativ och det kan vara jag som är snurrig i bollen men var det inte det hotellet som det var så lång bussresa från flygplatsen? Du får väldigt gärna maila mig om vad ni betalar för resan då jag är lite sugen på att boka det till nästa år.

  Kram Linda

 • Catta
  januari 9, 2015

  Stämmer att det är lång transfer, ca 2 timmar och 15 minuter. Vilket såklart suger, men vi har hört att det är väl värt det. Sen är jag och barnen väldigt vana vid att åka buss och de älskar det, fast det brukar handla om drygt en timma som mest. Hoppas de klarar detta, får ha massa frukt, pyssel, ipads och annat de kan vara sysselsatta med 😉 Flyget går på perfekta tider, det avgjorde resan lite för oss, plus att just det lite mer privat (och lite lyxigt) känns som en prio för oss.
  Priset kan du se om du går in och klickar på Club Suite med poolaccess (den stora sviten), och all-inclusive valde vi.

  Kram!

 • Fru Vardag
  januari 9, 2015

  Men oj vad härligt det ser ut! Så bra och mysigt ni kommer få. Tanken är att vi också ska åka någonstans i sommar, men inget bokat än. Jag kanske ska ta och kika på detta hotellet. Trevlig kväll! Kram

 • Julias vita drömmar
  januari 10, 2015

  Men åh Catta! Vi ska också dit ju! Har valt samma lika upplägg. Ja vem gillar inte exotiska karlar liksom haha. Min pappa är Alban, en bror hslvrysk. Vilken internetionell röra 😀 och just, en bror finsk. Kram och hoppas din lördag blir toppen!

  • Catta
   januari 10, 2015

   Va, när då!! Underbart =)
   Haha, nä vem gör inte det 😉
   Kram

 • Jecka
  januari 10, 2015

  Men vilket ställe:)! Ser så underbart ut:)! Vad roligt med att ha en resa på kommande! Här blir det mera helgövernattning/hotell å sånt nu på vårsidan, så får man se sen ti sommaren vad fler blir:)! À en skön lördag! Kram jecka

 • Sonja
  januari 11, 2015

  Ser härligt ut! Men är poolen direkt utanför ens privata svit, eller är grannarna där också? Skulle inte gilla ha främmande folk plaskandes precis utanför hotellrummet! Men är den privat, till den egna sviten är det ju perfekt!

  • Catta
   januari 11, 2015

   Det går liksom en ”ränna” utanför rummen, en långsmal pool och jag tänker att om man har lite vett så håller man sig utanför sin terrass och inte simmar fram och tillbaka framför grannarna. Vill man simma runt och ha sig så finns ju det en större hotellpool som är till för alla, samt på grannhotellet. Om inte annat så kommer vi plaska nedanför vårt rum och skulle det komma en granne hade jag nog bett snällt om att hen kan hålla sig på sin ”kant” 😉

   Direktaccess till pool är mest till för ett bekvämt solbadande tänker jag, att man ska kunna sitta på sin terrass och hoppa i och svalka sig mellan varven, utan att behöva kila iväg till stora poolen.
   Vi får se när vi kommer dit 🙂

 • Ekenäsliv
  januari 13, 2015

  Å va uuuuunderbart! Ser magiskt ut!
  Kram

 • Mallansvardag
  januari 14, 2015

  Ska oxå dit med familjen i sommar : )
  Vi har åkt i flera år till olika Sunving Resorrts med barnklubb, aktiviteter och rutchbanor men i år tänkte vi prova någonting lite annat. Just OBC verkar lite lugnare och mycket fräschare, men bra att man har tillgång till alla faciliteter på grannhotellet om man skulle vilja.
  Kanske vi är där samma tid, vi kommer att vara där mellan 2-16 juli.
  Härligt ska det bli i alla fall.
  Kram Malin

  • Catta
   januari 15, 2015

   Kul att ni oxå ska dit! Vi åker dock senare 3-10 september, synd, annars hade vi kunnat hälsa på varann 😉
   Kram

   • Mallansvardag
    januari 16, 2015

    Ja det var synd hade varit kul att träffas.
    Men vad skönt att åka i september när den värsta värmen är över och havet är så där härligt varmt så det nästan inte svalkar.
    Det kommer nog bli en underbar resa, eller hur : )
    Kram Malin

    • Catta
     januari 16, 2015

     Kanske blir en annan gång 😉
     Ja det ska bli heeelt ljuvligt!!
     Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.