VARDAGSLYX & ATT BLOGGA

måndag, december 15, 2014 2 1

SAMSUNG CSC

 

 

Vacker bukett (jag fick av kära vänner igår) på köksbordet, älskar kombinationen amaryllis/eukalyptus & hade själv tänk köpa en bukett med dessa blommor i helgen men hann inte. Då blir man ju lycklig över att få en 🙂

 

 

SAMSUNG CSC

Som de flesta dagar efter föris sitter de små godingarna och målar vid köksbordet, mysigt.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Hej måndag!

 

 

Nytt nummer av Mama-tidningen i brevlådan idag, min vardagslyx. Jag älskar den tidningen, bästa bästa föräldratidningen tycker jag 🙂

Och så fick jag finaste julkortet av en kär vän, får alltid kort av henne, hon glömmer aldrig en födelsedag, jul, eller något annat man kan fira. Så himla gulligt! Extra kul när man ser denna London-bo till vän så sällan..

Får lite ångest btw av att jag själv inte får iväg några julkort i år, sjukt tråkigt och jag blir lite arg på mig själv men fasen alltså.. hjärnan är kaputt ibland..

Skickar ni julkort?

 

 

Sen det där med att vara intressant på bloggen, hmm, inte heller lätt alltid.

Har ofta tankar om vad jag vill skriva om och visa, men så ska man ha tid just där och då, och det är svårt. Tänkte att jag skulle fota & skriva recept på maten vi lagade till söndagsmiddagen för våra vänner igår tex (uppskattar själv recept i bloggvärlden), men va fanken, jag hann inte. Jo, en bild på lax-spetten innan tillagning haha..

Recepten borde ni faktiskt få, lax marinerad i fisksås, ingefära & färsk chili, sedan ugnsgrillade på spett av citrongräs, sjukt gott! Till det en kall wasabisås. Körde lite kött med, i form av lammfärsbiffar med fetaost, och så ugnsrostade grönsaker & potatis till det. Och ett par såser till, skitgott och vill någon ha recept så hojta!

Ska väl nämna att det var min bättre hälft som stod för större delen av matlagandet, han gör ju det bäst 🙂

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Det var en bra söndag, 6 vuxna & en liten hög med ungar, livet det.

 

 

Nu ska jag soffmysa, imorgon blir det julbord med jobbet, ska bli najs 🙂

Kram!

1
2 Comments
 • Ulrica
  december 15, 2014

  Vet du vad, vännen? Fortsätt som du gör med bloggen, du gör det så bra :).
  Härliga bilder och det låter som att ni hade en riktigt smaskig kväll!

  KRAM

 • Suss - Hemma på Sjuan
  december 15, 2014

  Vilka små sötnosar du har!
  Jag tycker du är jätteduktig med din blogg men visst är det svårt att få det som man vill. Jag har ofta mycket tankar och idéer men tiden räcker inte och nu har jag hopplöst svårt att fota i detta mörker… Kram Suss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.