SNYGGA FJÄDERVIPPAN

söndag, december 28, 2014 3 2

SAMSUNG CSC

 

Ska man göra något så tråkigt som att damma kan man lika gärna göra det snyggt tänkte jag och köpte den där vippan jag spanat på så många gånger på Artilleriet.

Fick ett presentkort av en vän när jag fyllde år som jag inte hunnit använda så det var ju perfekt 🙂

 

 

God kväll!

 

 

Här har det snöat på bra idag och när vi hade vinkat av pappan i huset som skulle till jobbet så drog vi ut med Valentins nya bil och slirade loss lite. Pulkabacken fick vi skippa idag eftersom det hade hunnit bli mörkt innan vi kom ut. (Valentin som hade varit på bio med sin farmor kom inte hem förrän vid 16 och några minuter innan hade jag och Inez sagt hejdå till våra tjejkompisar som hängt med oss idag).

 

Känns så typiskt ändå, snön ska tydligen bara ligga till på tisdag och jag ska ju jobba i två dagar nu så jag blir lite ledsen om jag nu missar pulkaåkning med barnen 🙁

Fan att man inte kan vara ledig jämt.. eller hur!

Nåja, de får åka med sin pappa imorgon iaf..

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Valentins coola julklapp som kan köra på både vatten, snö & land (finns här).

 

 

Hur mår ni då?

Kan ni njuta av ledighet ett tag till eller jobbar ni nåt i veckan?

Jag ska jobba mån, tis, fre, sen blir det några dagar ledigt igen, som tur är, känner att jag behöver det.

 

Nu önskar jag fin kväll, för nu måste jag hinna ladda med lite kvällsmat innan ”Repmånad” börjar, haha (SÅ BRA!!)

Kram.

2
3 Comments
 • Suss - Hemma på Sjuan
  december 28, 2014

  Vilken fin vippa hos dig och den där lampan, så snygg. Älskar att det kommit snö synd om den snart försvinner… Här har jag ledigt 1,5 vecka till. Kram Suss

 • Rebecca-piccole cose
  december 28, 2014

  Vad underbart med lite snö. Här i Skåne är det så lite att det knappt är märkbart. Idag har jag orkat mig ut en liten runda för att gunga med barnen. Skönt med frisk luft. Som lärare har jag förmånen att vara ledig ända till den 8:e. Känns gött! Behöver lång tid för att komma iordning här i kaoset;)
  Kram på dig och God fortsättning!
  /Rebecca

 • Renoveringshuset
  december 29, 2014

  Härligt med snö! 🙂 Det gäller att ta tillvara på den när chansen finns.. 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.