MYSIGASTE SOM FINNS

söndag, december 21, 2014 1 3

SAMSUNG CSC

 

4:e & sista advent idag, barnen fick öppna sista adventspaketen, och upptäcka att tomten hade varit här under natten och lagt en massa paket under granen.

Att få se dessa glada små ansikten är ju bara det härligaste som finns..

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

En dag med barnen och allt vad det innebär har jag haft, jag vet inte hur smart det är att ge sin 2,5-åring ett gäng med klistermärken i adventspresent? Nu har vi dem ungefär överallt i huset, på fönsterbrädor, garderober, köksbord, diskbänk och gud vet allt haha!

Lilla sketaongen 😉

Barnen har bråkat idag med, massor, sen är de bästisar däremellan. Älskade älskade barn, man sliter sitt hår ibland alltså, men samtidigt gör dem en själalycklig såklart.  Och Inez är ju så jädrans rolig så med de skratten kommer jag leva för evigt. Ibland vill man gråta ändå (av utmattning), för hennes vilja är inte av denna värld. Saker som att hon minsann ska göra hela pannkaksmeten själv, grädda dem OCH vispa grädden gör mig smått galen. Att försöka förklara att det inte riktigt funkar går inte, nej nej, det hinner man inte innan hennes vrål överröstar en.. hjälp.

Sen ska hon smörja sig med kräm, måla naglarna och ha lypsyl, femtioelva gånger om dagen känns det som. Och nej, just det har hon inte efter mig, för jag hinner knappt duscha..

Inte ens 3 år än, och härskar här hemma.. och vet ni vad, det gjorde jag med när jag var liten.

Good lord.

Sen måste jag säga att hon är duktig ändå, och behärskar mycket för att vara så liten, och jag vet hur gärna hon vill visa detta. Att saker kan vara farliga bryr hon sig inte så mycket om, tvärtom mot sin bror, som föddes med ett förnuft motsvarande Inez vilja ungefär (thank good) 😉

 

SAMSUNG CSC

 

 

En bra dag ändå, denna dan före dan före dan före dopparedan..

 

Nu ska jag ta mig en äppelglögg och njuta av att jag inte har något annat att tänka på än ledighet, familj & paketöppning om ett par dagar. Klapparna fixade, föräldrarna står för all julmat och jag behöver inte ens storstäda då vi ej ska vara hos oss. Hur härligt?

 

Hoppas ni har det bra!

Kram

3
1 Comment
 • Sofi Sjökvist
  december 21, 2014

  Hej Catta!

  Barn är ju fantastiska på alla sätt och vis! Jag jobbar ju med barn och det är det bästa jag vet men tålamodsprövande ibland;) Sen blir det ju såklart annorlunda med sina egna barn. Det lär jag ju bli varse framöver:)
  Så skönt att alkt är fixat och att ni slipper stå för maten och städningen:)
  Ska väl ärligt säga att våra mammor står för maten här med:) Vi har ju knytis och vi köper typ julmust, smör, ost etc. All lagad mat fixar våra fina mammor:)

  Ha en fin kväll nu!

  Stor kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.