JULTRÄD & ERNST-DAGS!

torsdag, december 4, 2014 3 3

SAMSUNG CSC

 

 

Vårt lilla julträd i tv-rummet där uppe lyser så fint denna mörka dag, himlen har hängt grå och tung hela dagen och då bestämde vi att det fick bli en riktigt innedag.

Lego, fika & filmmys typ, perfekt för denna tröttmössa till bloggerska 😉

 

 

SAMSUNG CSC

 

Har hittat perfekta stora ljus till min stora svarta lyktan, 29 cm högt är detta blockljus & brinntiden är hela 95 timmar, kalas!

Finns ett ännu större (som jag ångrar att jag inte köpte), 45 cm med en brinntid på 180 timmar, suuuperbra! Inte lätt att hitta såna bjässar (och om man gör det så är de oftast schweindyra), 79:- resp. 129:- kostar dessa, tipselitips.

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Har faktiskt beställt Bestå-skåp hit, 2 x 120 cm (d40, h38) som jag ska ha istället för den gamla radiomöbeln längs nästan hela väggen här (passade på att beställa lite ”behövligheter” när Ikea hade frakfritt häromdagen).

TV:n ska upp på väggen, och sen kan jag pynta & piffa på den långa låga bänken, kul kul!

Bestå-skåpen kan tyckas tjötiga, men det hjälps inte, gillar dem  skarpt. Sen kan man ju göra dem personliga, genom att lägga långa plank som en skiva uppe på tex, kanske i drivvedsbets eller annat. Ja det finns massor med alternativ förstås.

 

Nu ska jag snart stänga av Musses ”klubbhus” som barnen tittar på, för att hitta på nåt pyssel, får varva det slappa med det kreativa lite grann.

Sen längtar jag till ikväll, ååååh vad jag längtar till Jul med Ernst!

En del tål honom inte men jag tycker han är fantastisk den mannen, och hans kommentarer, humor på hög nivå haha!

Så ikväll kl 20:00 alltså, inspiration time whoop whoop!

Någon mer som längtar efter den karln?

 

Kram

3
3 Comments
 • Home2tiny
  december 4, 2014

  Ska också bänka mig framför Ernst ikväll o förhoppningsvis få mig både ett gott skratt o lite härlig julinspo. Ska bli kul att se när du fått upp skåpet, kommer bli snyggt där på mot väggen. Kramisar Tina

 • maria at inredningsvis
  december 4, 2014

  SÅ fint renskinn 🙂 jag är KÄR i Ernst han är både stilig och duktig haha…. hoppas du får en mysig 2a advent med andra ljuset tänt.

  Ny post…guld i sovrummet ger pengar 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 • Ekenäsliv
  december 4, 2014

  Vilket fint julträd!!!
  Å snart ska jag med se den gode Ernst:) Ska bara se klart Roomservice som jag följt jösses så fint det blir!
  Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.