GRAN IN DA HOUSE

torsdag, december 18, 2014 2 1

SAMSUNG CSC

 

 

Se där ja, nu var den här.

Granen.

En relativt nätt ädelgran, som inte skrymmer alltför mycket i lilla radhuset. Fin.

 

 

SAMSUNG CSC

 

Jag & Inez hade tjejmys förut och kollade på Prinsesssan & grodan, Valentin var hos killkompisar och hade kul:)

 

SAMSUNG CSC

 

 

Hej!

 

 

Idag har både jag och sambon varit lediga tillsammans med barnen (han jobbar iofs natten) och herre jesus så skönt det är att vara två! Har helghandlat, och kanske viktigast av allt, köpt gran alltså.

Jag kapitulerade direkt vid pyntningen och lät barnen gå loss med kulorna, så därav lite ojämnt hängt 😉 Valentin (som har mitt öga för detaljer) höll på att bli skogstokig av att lillfisen Inez hängde typ femtioelva kulor på en gren haha. Jag blinkade åt honom och viskade att han får fixa det när hon inte ser 😉

 

Dessa barn.. gotta love them.

 

Ljusslingan fick jag sätta i iaf, tyvärr var typ hälften av alla lampor paj dock, så den glimmar föga haha.

Men orka bry sig..

 

En fin ledig dag alltså, pyntat gran, pysslat armband & byggt mysig koja, livet det. Imorgon blir det ut i svängen för mig, middag med vackra flickor & drinkar, kul kul!

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Mysig kväll på er alla goa!

Kram

1
2 Comments
 • Fredrika
  december 19, 2014

  Hej fining!
  Åh så fin!! Och så mysig (och skönt) att vara hemma alla tillsammans. Allt blir så mycket lättare när man är två:) Jag räknar ner till kl 13 idag då sambon jobbat klart och vi är två här hemma..haha! Vad roligt det lät för dig ikväll! Njut och ha roligt!

  Många kramar!!
  Fredrika

 • Fru Vardag
  december 19, 2014

  Åh, ni har exakt de färger jag ville ha i vår gran;). Har helt snurrat in mig i de där dova färgerna. Super fint! Hos oss blir det guld och silver i år igen. Trevlig helg kram Gabriela

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.