BÄSTA KLAPPEN

fredag, december 26, 2014 1 3

SAMSUNG CSC

 

 

Då var det dags, att lära den gamla hunden att sitta.. i förarsätet på en bil.

Jag. Ska. Ta. Körkort.

Förhoppningsvis iaf. 😉

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Årets bästa julklapp alltså, presentkort på bilskolan, weiii.

Förarkurs har vi gått, jag tillsammans med både min mor & min darling. Det var ju en faslig tur för med mannens jobbtider har vi inte lyckats få till ett enda körtillfälle än (gick kursen i september). Men morsan och jag är ute och gör Torslanda osäkert titt som tätt på lunchen (jobbar ju ihop som jag nämnt), kanonbra!

 

Men no stress, jag ska ta god tid på mig och känna mig 100% säker innan jag ger mig på några prov eller så, så det lär dröja ett litet tag ändå. Som man säger så är det bättre sent än aldrig. Hade väl inte tid för sånt trams när jag var 18 heller.. Då var det party party & trabajo i España som gällde 😉

 

 

SAMSUNG CSC

 

Näst bästa klappen var dessa fina örhängen från Jewellery by Lovisa, som min mor måste ha snappat upp att jag velat ha 🙂

 

 

Då var det redan annandagen!

 

 

Fortsätter julfirandet eller har ni fått nog nu?

För oss är det över (fast vi julmyser här hemma lite till) och vi laddar om för nyår som ska firas tillsammans med goda vänner, det ser vi fram emot. Särskilt eftersom vi egentligen bara hade tänkt ta det lugnt här hemma (Ebba är så fruktansvärt skotträdd), och lagt barnen i vanlig tid och så. Nu blir det lite party istället, tillsammans med både vuxna. barn & hund, mys!

 

Vad gör ni på nyår?

 

Kram & god fortsättning 🙂

3
1 Comment
  • Linda
    december 26, 2014

    Lycka till nu då med ditt körkort. Det kommer säkert att gå jättebra. Sedan kan du ju dessutom vara tjusig bakom ratten i det snygga örhängena. Bara det, liksom :)))

    God fortsättning!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.