ÄNG I MÄSSING FRÅN KLONG

tisdag, december 2, 2014 4 3

SAMSUNG CSC

 

 

En Äng på bordet. Helt gratis dessutom 🙂

Eller ja, jag löste in mina nyckelpoäng på NK-kortet som jag samlat ett tag, och blev så himla glad när jag såg den bland vinterns nyckelerbjudanden på Nordiska Kompaniet! Jag brukar sällan hitta något jag verkligen vill ha nämligen, förutom lite skönhetsprodukter då.

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Har kikat på den länge, både den stora & lilla, men känt att det inte varit prioritet.

Den är så speciell, med sitt vackra ”galler” som gör ett fint arrangemang av blommorna. Sen är den ju perfekt att ha på bordet vid exempelvis middagar, då man kanske inte vill ha en hög vas som täcker fejset på folk.

Jag har den minsta av två storlekar & den finns bl.a här.

 
 

Ta hand om er & ha en fin dag mina vänner!

Kram

3

4 Comments
 • helenas enkla vardag
  december 2, 2014

  Vilken tur att du kunde få just den däringa finheten. Den står på min wishlist också.
  Kramelikram Helena

  • Catta
   december 3, 2014

   Hoppas tomten kommer med den till dig då 😉
   Kram

 • På Selmas gata
  december 2, 2014

  Grattis, härligt när man får något så bra! Jag fick den förra julen och är så nöjd, räcker med att köpa hem 2-3 snittblommor, det blir fint ändå:) Kram/tanja

  • Catta
   december 3, 2014

   Tack! Ja men visst, den kräver så lite när den är så vacker i sig själv 🙂 Perfekt för plånkan 😉
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.