LDIR KOPIOR

fredag, november 14, 2014 7 9

SAMSUNG CSC

 

 

Lyx eller budget?

Jag har införskaffat ett par fake LdiR-dojor, i fuskskinn dessutom (vilket jag normalt avskyr) men kunde inte riktigt motstå dem.

Hittade dem i söndags i en liten butik här som heter Cinco och jag pröjsade endast 399:- för dem och de är faktiskt riktigt sköna. Med en liten raggsocka i blir det supermysigt 🙂

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

 

Jag har funderat på äkta LdiR i ett par år men känt att det är onödigt mycket pengar för ett par skor som jag med all säkerhet kommer tröttna på ganska fort utseendemässigt. För någonstans tycker jag de blir lite tacky med alla dess nitar och grejer, samtidigt som jag är svag för detaljer av olika metaller och älskar mockasinlooken!

Gillade färgen mycket med dessa, känns som att nitarna smälter in mer på dem än exempelvis de svarta.

Vad tycker ni? Hit eller diss?

 

 

Hello friday!

 

 

Äntligen fredag & helg, igen! Det går så fasligt fort tycker jag, men det gör ju inget när man längtar efter julen 😉

Igår hade vi en superdag, var i Alfons hus tillsammans med en vän och hennes dotter och det är bara himla mysigt och gulligt där inne. Vi fick se en mysig teaterföreställning med Alfons och hans pappa, springa runt i Alfons värld, fika och leka, så kul!

Det ligger i det gamla fröhandelshuset vid ingången till Trädgårdsföreningen mot centralen i Göteborg och rekommenderas verkligen till alla barnfamiljer 🙂

Här kan ni som är nyfikna läsa mer om det.

 

Innan vi åkte till Alfons hann jag måla klart det nya köksbordet dessutom och det blev superfint, visar imorgon.

 

Ha nu en rikgit fin fredag & helg!

Kram

9
7 Comments
 • Fru Vardag
  november 14, 2014

  Jag tycker du tänker rätt! Jag har ett par Ldir, och jag har tröttnat på mina. Det gör lite ont i själen när man vet hur mkt de kostar. Jag valde fel färg på mina. DU har helt klart gjort rätt:)! Trevlig helg!

 • Camilla
  november 14, 2014

  Hej helt klart en hiss!!
  Jag gillar kopior då jag också är en person som tröttnar på saker
  ganska snabbt o då är de ju bättre att inte ha lagt så mycket pengar från början.
  Supersnygga iaf

  Kram Camilla

 • Välkommen Hem!
  november 14, 2014

  Superhiss! Men så passar du ju i allt, babe!
  Puss o kram & ha en härlig helg!
  Judita

 • Fredrika
  november 14, 2014

  Hiss!! Men är som dig så hellre lägger lite mer pengar på klassiska och tidlösa saker. Är det åldern kanske..haha! Så ett bra köp av dig!
  Åh vad mysigt det lät med Alfons värld! Wilma har kollat på ”aftons” idag så skulle säkert älska det:)

  Hoppas kvällen är bra!!
  KRAMAR

 • Suss - Hemma på Sjuan
  november 15, 2014

  De var jättesnygga! Här blir det alltid bara pengar till kopior. Kram Suss

 • mittgodastefinaste
  november 15, 2014

  Just ett par såna skor tycker jag är helt perfekt att köpa en billigare variant av eftersom man som du säger kanske tröttnar på nitar osv! Men jag tycker de var superfina! Det är så kul med lite olika skor att variera med!

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Jenny

 • Ulrica
  november 15, 2014

  Jag tycker absolut att du köpte rätt, att köpa kopior eller billigare varianter av saker och ting är helt perfekt tycker jag :).
  Dina boots var supersnygga!!

  Ha en toppenlördag, fina du.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.