LÅNGKOFTA

söndag, november 2, 2014 3 4

SAMSUNG CSC

 

 

Hann med en snabbis på stan innan vi hälsade på vännerna igår, mest för att köpa nya undies och dagisvantar till Inez, men så ”råkade” jag ju springa på en himla skön kofta i farten, på hm.

SAMSUNG CSC

 

 

Jag är en riktig tights och t-shirt tjej och vill gärna klä mig så bekvämt som möjligt på jobbet (mycket pga mina magbesvär), men ändå se ”anständig” ut och då är det kalas med en snygg lång kofta över.

 

 

God morgon!

 

 

Hjälp vilket skyfall vi hade här i natt, med blixtar och dunder, Ebba vår lilla mesiga vovve var livrädd så jag har väl sovit sådär.. Men idag ser det lite bättre ut på himlen, även om solen är ganska frånvarande ändå.

 

Igår var vi i stan, först en sväng hos svärmor, sen hos vänner i Johanneberg. Barnen (som är i samma åldrar som våra) lekte och stojade medans vi vuxna fikade och babblade, mysigt!

 

 

IMG_4958

 

 

De här två alltså, små tonåringar, mycket bestämda damer 😉

 

 

IMG_4969 IMG_4973

IMG_4981

 

 

Bilderna är tagna med min ajfån, som håller på att ge upp typ (4:an) så den tar liksom bilden flera sekunder efter jag tryckt på knappen. Barn och annat måste vara helt stilla för att det ska bli hyfsad skärpa, vilket sällan inträffar 😉

 

Idag blir det Hönö och middag hos mina föräldrar, ska bli mysigt. Tänkte plantera lite häck innan bara, men det lär väl inte bli lättare denna gång, efter nattens vattenskörd..

 

 

Kram på en & skön söndag!

4
3 Comments
 • Linda
  november 2, 2014

  En korta helt i min smak.

  Jag köpte iPhone 6 och Gud så skönt att bli av med 4:an! Min var precis som din superseg när jag skulle ta kort och seg för övrigt också.

  Kram Linda

 • Suss - Hemma på Sjuan
  november 2, 2014

  Så härligt med de där långa koftorna. Tack för klädtipset! Igen 🙂
  Ha en fin söndag i Hönö, kram Suss

 • Ulrica
  november 2, 2014

  Vilken jättefin kofta!! Den kommer att vara jättefin på dig :). Och jag förstår att du vill klä dig bekvämt, magproblem är inte en fröjd att leva med :(.

  Hihi, jag fick en tanke hur jag skulle se ut i den koftan.. 158 cm över marken.. skulle nog bli en kappa på mig :).

  Jag hoppas att du haft en jätteskön helg!
  I morgon är en ny dag.

  Kram Ulrica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.