KVÄLLENS OUTFIT

onsdag, november 19, 2014 6 3

SAMSUNG CSC

Klänning H&M, skor Maje, halsband Second Female.

 

 Hej!

 

Ikväll blir det galej med jobbet, middag med show & det ska bli superkul!

 

Får se om det blir några bilder på denna bloggerska med partystasset  under kvällen, kameran åker inte med, bara mobilen. Och innan avfärd lär det inte bli någon heller, Josef jobbar hela kvällen så jag ska stressa iväg efter jobbet och hämta barnen och hem och laga mat (och fixa iordning mig!). Sen kommer brorsan en stund och passar barnen innan svärmor kommer och passar dem under kvällen. Stress stress stress känner jag för att få ihop det, men väl iväg hoppas jag kunna slappna av och ha kul, bara jag hinner i tid! (Jag är glad att jag överhuvudtaget lyckades fixa barnvakt såklart, annars hade jag ju fått stanna hemma).

 

Imorgon får ni höra vad det var för underhållning & om det var party party 😉

 

Kram!

3
6 Comments
 • Fru Vardag
  november 19, 2014

  Super fint! Ha en trevlig kväll kram Gabriela

 • Home2tiny
  november 19, 2014

  Wow vilken snygg outfit, hoppas vi får se klänningen på den vackra bloggerskan. Håller tummen att det inte blev för stressigt utan du fick en riktig toppenkväll. Kramisar Tina

 • Jenni Pettersson
  november 20, 2014

  Vilken fin klänning! Finns den i butik nu?

  • Catta
   november 20, 2014

   Tack!
   Kan inte hitta den i sortimentet, köpte den i slutet på sommaren så den är förmodligen slut..

   • Jenni Pettersson
    november 20, 2014

    Vad synd men tack för svaret!

 • Ulrica
  november 20, 2014

  Shit, vad läcker klänning!!!
  Och jag faller för färgtonen i bilden, är man fotonörd så är man ;).

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.