KATALOG-SPANING

onsdag, november 5, 2014 3 6

SAMSUNG CSC

 

 

Efter sagoläsning, nattningar av små (& att ha torkat ca 738 duplobitar som barnen haft kul med i badkaret), sitter jag i soffan med en viss varuhus-katalog i knät. (Och så lapen då 😉 )

Dags för en tur till IKEA och äntligen köpa det där bordet vi spanat in. Vi behöver ett nytt i köket då det vi har är på tok för litet för att få plats med det vi önskar. Vad det blir får ni se när vi får hem bordet.

Sen blir det lite annat smått och gott med, som vardagsporslin och så.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

God kväll!

 

Hur har ni det i höstmörkret?

Jag har dragit upp filten, tänt ljus, och dricker te. Bonde söker fru står på i bakgrunden och lite senare blir det She´s got the look, lättsamt att titta på, och jag får väl passa på att kolla på det jag gillar när sambon jobbar..

 

Ta hand om er, kram 🙂

6
3 Comments
 • Ekenäsliv
  november 6, 2014

  Så trevligt med IKEA-besök. Ska med dit en sväng imorgon då det ryktas att de har hyacinter för 9 kr;-) O nu vill jag verkligen ha lite hyacinter:)

  Förstår att du haft och har det jobbigt. Att brottas med den tanken är inte kul och att göra ett sånt val är så svårt.
  Jag har stått inför något liknande faktiskt. När jag fick min diagnos 2007 (leukemi) så var det väldigt akut. Cellgiftsbehandling sattes in två dagar efter beskedet. Det fanns aldrig tid för något annat.
  Jag ställde redan då in mig på att jag inte skulle kunna få fler barn. Då var jag 34 år.
  Men innan jag skulle transplanteras tändes ett hopp, och man sa att man kunde plocka ut ägg från mig och frysa ner.
  Klart jag ville det!!! Men efter en vecka fick jag beskedet att det redan var för sent, de starka cellgiftskurerna hade redan satt stopp för det.
  Jag bröt ihop.
  Men ändå så var det som om jag redan visste det ändå och var lite beredd på beskedet.
  När vi sen fick frågan ett par år senare om vi ville få hjälp att adoptera, min man o jag, avböjde vi ändå.
  Märkligt kanske, men vi var så nöjda med det vi har och visste inte hur vi faktiskt skulle orka oss igenom en sån process. Eller särskilt jag.

  Varför berättar jag det här?…
  Jo, kanske för att du kanske kan få frysa in ägg innan en operation så behöver du inte ta ett så livsavgörande beslut?

  Va rädd om dig och sov så gott!
  Kram Anna

 • Linda
  november 6, 2014

  Fina foton med en riktig höstkänsla i.

  Här var det AW på jobbet igår, det allra första, och det blev riktigt lyckat. Drack ett par glas vin och jag med noll tävlingsinstinkt sabbade för alla andra som spelade sällskapsspel genom att ha roligt. 😉 Trodde liksom att det var det som var meningen när man spelar spel, att flamsa och ha kul. 🙂

  Kram Linda

 • Home2tiny
  november 6, 2014

  Myspys i soffan är inte dumt. Måste också till Ikea, en hel evighet sen jag var där. Är sugen på en lunch på Långedrags värdshus också så det blir snart en tur till Götet. Här flyttar vi runt möbler, säljer o funderar på vad vi ska ha istället så japp, Ikea får det bli. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.