RESANS SHOPPING

fredag, oktober 17, 2014 10 2

SAMSUNG CSC

 

 

Shoppade inte ihjäl mig direkt, men lite fint fick jag med mig från NY och som den svensk jag är så blev det mesta i svart. Kan tyckas tråkigt, men praktiskt.

Väskan är jag särskilt förtjust i, den hittade jag på ALDO för ca tusenlappen, ett riktigt fynd för en så fin skinnväska. Var på g att köpa en Michael Kors, stilrena snygga väskor tycker jag, som man kan köpa lite billigare i staterna än i Sverige, men så gillar jag inte loggan. Alltså hänget i metall med stor MK-logga, och att klippa bort något sånt på en designerväska känns inte så smart. Glad att jag hittade denna istället, och sparande en peng med 🙂

Gillar ni loggor? Jag gillar en del, helst väldigt diskreta.

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Skor hittade jag med, ett par klassiska jodphurs. Apsköna och de hittade jag på Century 21, butiken som kan vara något rörig men som har massor av skor, accessoarer, kläder och annat. Hur mycket olika märken som helst från olika kända designers, även svenskt som ex Acne.

Även ett par tunna skinnvantar med kashmirfoder fyndade jag där, och ett headband i skön kashmir.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Slank in på Zara, trots att vi har det i Sverige, och hittade en cool skinnklänning (eller rättare sagt Caroline hittade den och vi köpte varsin).

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Ett litet glans och en nyckelring blev det med, och sen fick jag den vackraste av ringar i present av Caroline..

 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Den är så fin så fin så fin & Caroline har en likadan. Så gulligt av henne med en ”kompisring”, vi bor ju så långt ifrån varandra och då är det mysigt att kunna tänka på henne när jag har den på mig 🙂

 

 

Nu ska jag fortsätta titta på Idol här med en skål Neverstop i knät, barnen sover och sambon jobbar.

Hopas ni har en mysig fredagskväll, kram.

2
10 Comments
 • Sofi Sjökvist
  oktober 17, 2014

  Hej Catta!

  Nu har jag äntligen lagt till din nya bloggadress!:) Har ju liksom inte haft igång datorn på flera veckor typ:) Men nu ska det bli ändring på det!
  Vilka härliga bilder från NY! Dit skulle jag med vilja åka.
  Mycket fint du shoppat med. Är inte heller så förtjust i Michael Kors väskor, fanns många MK butiker i Rom men jag sparade också mina pengar till annat:)

  Ha en mysig kväll nu!

  Kram Sofi

  • Catta
   oktober 18, 2014

   Vad trevligt! Hoppas du hittat tillbaka till bloggandet, så mysigt att kika in hos dig 🙂
   Kram

 • Suss - Hemma på Sjuan
  oktober 17, 2014

  Vad fina saker du fått med dig hem! Väskan var supersnygg!
  Härliga bilder från din resa, kramisar Suss

  • Catta
   oktober 18, 2014

   Tack! Kram

 • Renoveringshuset
  oktober 18, 2014

  Hej Catta! Jag måste bara få berätta om min konstiga dröm jag hade om dig i natt… 🙂

  Du hade bjudit in 20 av dina bloggvänner (fast både jag, min sambo och min mamma var där?!) och det var på någon lyxig restaurang som var ute på en båt. Till förrätt skulle vi få en ”lyxig soppa från havet”. De flesta gissade på havskräftor, räkor, eller liknande.. Men du sa att ingen var ens i närheten på att gissa rätt… Ut kom de med alger, sjögräs, rivna morötter (??) och en massa fiskhuvud, med ögonen kvar… Ingen ville ens smaka! Min mamma smakade på själva ”vätskan” men höll på att spy… 😉 Min sambo som älskar att testa ny mat vägrade smaka han också… Jag däremot är en sådan som vägrar slänga mat! Så det var du och jag som åt upp allt! Jag kryddade en massa medan du tittade bort, jag drack även 2 st 2liters flaskor med vatten för att skölja ner allt med…

  Huvudrätten kommer jag tyvärr inte ihåg vad det var….. Men alla såg framemot efterrätten – specialgjord tårta! Då gick vi upp en våning och satt utomhus i halv storm. Du hade den mörkblåa klänningen som du visade på bilder i N.Y. Tårtan? Ja.. den var möglig inuti! Helt grön och en massa blomflugor var i den. Alla åt endast marsipanen/sockerpastan – utom du då, och jag som sköljde ned allt med några lite te… 😉

  Sen vaknade jag av att dottern sparkade på mig, och jisses vad jag hade ont i magen nu när jag vaknade.. Pinknödig var jag också… ha ha!

  Näe, nu är det grötdags för lillasystern här hemma! Och frukost till mamman, måste nog kolla en extra gång på brödet, så det inte är grönt eller så… det har jag ätit tillräckligt av! 😉

  • Catta
   oktober 18, 2014

   Lät som en mycket otrevlig dröm, hoppas det inte ligger någon konstig uppfattning om mig bakom 😉

 • Home2tiny
  oktober 18, 2014

  Snygga saker som fick följa med hem, svart är ju alltid rätt o passar till allt. Skinnklänningen är bara sååå läcker o skulle gärna flytta hem hit. Ha en mysig lördag vännen. Kramisar Tina

  • Catta
   oktober 18, 2014

   Tack! Ja klänningen är jättefin, söt modell i tufft material 🙂 Kolla om den finns på nätet, är ju ändå från Zara som finns här med 🙂
   Kram

 • mittgodastefinaste
  oktober 18, 2014

  Jättefin shopping! Jag shoppade inte heller ihjäl mig när jag var där, vilket kap du gjorde med väskan, jättefin form på den!

  Ha en fin helg! Kram jenny

  • Catta
   oktober 18, 2014

   Tack 🙂 Hade jag haft mer stålar så hade jag kunnat gå bananas totalt! Köpte ett par saker till barnen med, och en fin tändare till pappa, han samlar på såna 😉
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.