EN SÅN HADE JU VARIT PERFEKT

tisdag, oktober 7, 2014 4 0

day2141475742_birch

 

 

 

Nu när det snart är dags för resa så börjar jag tänka på att packa, och jag är så sugen på en ny väska att ha som handbagage. Nu är jag lite sent ute och hinner kanske inte skaffa något nytt innan helgen, men om så skulle det vara en sån här fin och praktisk väska från Day Birger et Mikkelsen.

Finns i massor av färger och flera storlekar och ni hittar dem här.

 

 

day2143475701_midnightnavy

 

 

 

 

Boozt har så mycket fint och har blivit en av mina absoluta favoritbutiker på nätet med sitt superstora utbud av olika märken och prisklasser.

Nytt hos Boozt är Mango som jag gillar mycket.

Sen har de samlat höstens ”must haves” för hela familjen här , vilket är himla praktiskt 🙂

hoppas ni ni får en fin tisdag!

kram

0
4 Comments
 • Johanna / Vardagskärlek
  oktober 7, 2014

  Hej på dig!

  Men herregudars vad kul att Josef och Co hamnade i vårt kära Salou! Det hade onekligen varit kul att komma dit någon mer gång och se om man hade känt igen någon:))

  NY i fyra dagar låter inte helt fel, skitkul rent ut sagt! Önskar att jag hade haft en kompis som bodde där så att jag kunde rymma iväg 4-5 dagar precis som du. Om jag nu hade vågat, haha! Men som du skriver så klarar sig resten av familjen galant här hemma, det är ju en själv som är mesig;) Faktiskt så finns det chans för mig och min närmaste kollega att få åka på en kurs till NY nästa sommar. men då får man vara borta i 10 dagar och det känns ju vääääldigt lääääänge! Nästkommande resa jag ska ta mod till mig att göra i alla fall är fredag-söndag i Oslo med Carina! Det är liksom dags nu!

  Jättefint utseende på din ”nya” blogg. Kul att gå vidare och testa nytt. Din blogg passar ju verkligen perfekt med detta nya utseende då du har en så himla bra bredd tycker jag.

  Jag var nära att klicka hem den där jackan du hade köpt från Ellos, den gröna med ”skinnärmar”. Den är riktigt fin till ett bra pris. Får se hur det blir med det:)

  Ha det nu superkul i NY, ska bli kul att se bilder längre fram och hoppas det blir lite rolig shopping också!

  Kramar Johanna

  • Catta
   oktober 7, 2014

   Ja visst är det kul att det blev just Salou av alla världens ställen!
   Tror att Dominique hänger kvar 🙂

   Ja 10 dagar lät lite mucho men Norge låter ju hääärligt! Hälsa från mig 🙂

   Köp jackan, du kommer vara skitsnygg iden!
   Kram

 • Linda
  oktober 7, 2014

  Den översta väskan har jag spanat in lääänge men det har inte blivit av att jag klickat hem den. Så fin.

  Kram Linda

  • Catta
   oktober 7, 2014

   By it now! 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.