BIG LAJK PÅ HM

onsdag, oktober 29, 2014 4 2

hmprodCAEZYL74

 

 

SNYGGT SNYGGT SNYGGT!

H&M inspirerar mig till max med sin vackra julinredning, åh vad jag längtar nu!

 

 

hmprodCATKRBO5 hmprodCAWCGS60 hmprodCAI3LSYC

 

 

Har inte bestämt mig för vad det blir för färg i granen än, är ju ett tag kvar ändå 😉 Men grönt och guld känns kul 🙂

 

Har ni börjat tänka jul ännu?

 

Ni kanske går all in på Halloween först. Det är inte min grej, fast utklädda barn till föris blir det iallafall.

 

Fortsatt go onsdag vänner!

Kram

2
4 Comments
 • Ulrica
  oktober 29, 2014

  Ja, alltså jag är ju knäpp för jag tänker på julen hela året om.. lyssnar på Carolas julskiva mitt i sommaren, pysslar julkort gör jag året om för att ha ett lager till jul.. och har inga som helst problem att surfa runt på Pinterest och titta på jul och vinterbilder :). Och det är faktiskt helt sant.

  Det enda som mina gamla kollegor förbjöd mig var att ha ”Hej mitt vinterland” som ringsignal på mobilen förrän första dagen det kom snö på vintern.. så det har jag varit duktig med 🙂

  Jättehärliga bilder från HM, nu kan vi verkligen börja suga i oss julinspiration i massor.

  Ha det gott, tjejen!!
  KRAM

  • Catta
   oktober 29, 2014

   Haha, du är ju för härlig!
   Riktigt så jultokig är inte jag, men det händer att jag sjunger på jullåtar mitt i sommaren 😉

   Kram

 • Suss - Hemma på Sjuan
  oktober 30, 2014

  Får kika in på den där sidan och kolla julsakerna. Visst har jag redan tänkt på julen, en rumsgran och glögg är inhandlat 🙂 Kram Suss

 • Fru Vardag
  oktober 30, 2014

  Hej! Jag hittade din blogg via Linda med bloggen Hem & Trevligheter. Fin blogg du har! Den har jag nu lagt till i min blogglista:). Jul! Jepp, finns i mina tankar också. Fast det är nog mest för att min lille hjälte på tre år önskar att det vore jul året om:). Ha en fin dag / Gabriela

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.