Möbler & inredningsdetaljer i trä

onsdag, augusti 27, 2014 2 0
 
 
Sidebord i teak & järn.

  

Jag vill ha fler inslag av trä och andra naturmaterial i mitt hem, det skapar djup och värme.
Efter många år med inspiration av ”den vita stilen” känner jag att jag vill ha mer färg i mitt hem, kanske inte de starkaste färgerna, men gärna inredning i jordiga toner.
 
I den fina danska butiken Xakt.dk hittar man massor av fina unika möbler och coola inredningsdetaljer. 
 
Möblerna på bilderna är i återvunnen teak och är så himla fina, vill ha alltihop!
 
Skulle kunna tänka mig rubbet i lilla tv-rummet däruppe, ett sidebord till soffan, en hylla för böcker, kontroller, ljus och annat, och stegen till att hänga mysiga plädar på.
 
Vill ha en mer ombonad känsla däruppe, funderar även på att tapetsera, något med vintagekänsla i toner av blått har jag i tankarna..

  

 
 
 
 
 
 
Fantastiskt fint med ”konsoller”/upphängning i skinn till en hylla, den här är hela 120 cm lång men finns även i 60 cm.
 
Finns många vackra detaljer i läder hos Xakt, bla tidningförvaring, tvättkorg, bordstabletter, datorväskor och klädhängare, supersnyggt!
Även mycket fint i trä, som lampfötter, skålar, och inte minst härliga figurer.
(Perfekta doppresenter). 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Gillar ni naturmaterial i inredningen?
 
 
 
 
 
Ha en härlig lill-lördag vänner, här lyser solen, så härligt!
 
 
 
 
Kram
0
2 Comments
 • Johanna
  augusti 27, 2014

  Hej på dig!

  Tack så mycket för grattishälsningen på FB! Hoppas att din och familjens sommar har varit härlig! Jag hade uppehåll här på bloggen i sommar av diverse olika anledningar men nu är jag tillbaka, kul! Jag läser din blogg varje vecka, ibland varje dag. Du är så flitig och du har verkligen fått till en bra bredd på din blogg.

  Kommentar till dagens inlägg är ju att jag älskar träinslag i hemmet. Mitt hem har ju väldigt mycket inslag av trä och korg och då speciellt gammalt och slitet trä, som mitt hjärta klappar extra för. Om du läser mitt inlägg för dagen så ser du att jag har fått två nya stolar till köket och de är ju i mörkare, nytillverkat trä. Den där vägghyllan med läderkonsoller som du visar är ju bara så snygg! Den ger verkligen en ”vill ha” känsla:)

  Nu ska jag ta och jobbelijobba ett par timmar innan det bär av hela 200 meter hem, hihi:)

  Ha det fint och hälsa J, V & I:)!

  Kramar Johanna

 • Glamour-Psykologen
  augusti 27, 2014

  Spännande spännande med dina förändringsplaner! 🙂 Och så gulligt skrivbord i förra inlägget, duktig du är! Vet du va jag har gjort idag – videobloggat. Nån gång skulle vara den första, så att säga, haha 😉 Kram på dig, vackra du!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.