HÖSTKÄNSLA

söndag, augusti 17, 2014 9 0

   

En liten dagens i vår skitiga spegel (varför ser jag alltid sånt efter jag fotat?) Ser ut som att Ebba är supersmutsig men det är ett kladdigt handavtryck på spegeln (undrar vems;).

    

Nytt i garderoben.

   

Ända sedan jag gjorde mig av med mina gamla Primeboots har jag saknat dem, har många gånger tänkt att jag ska köpa nya, men priset på ca 3000:- har inte känts som en prioritet. Nu har jag hittat en fin kopia på ett par svarta i låg modell på Lager 157 för 300:- (!!!) spänn, äkta skinn och allt 🙂

 

Även omlottkoftan hittade jag där, för 100:-, inte klokt.

  

  

Idag känns det som höst på riktigt och jag har svårt att tänka mig att det kan bli några fler sommardagar nu, men man vet aldrig..

 

Jag som älskar hösten myser för fullt, med tända ljus och täcke i soffan på morgonen 🙂

   

   

Idag har vi ett litet minirenoverings-projekt framför oss. Josef är iväg och köper material, det är i hallen vi ska fixa, visar när det är klart!

   

Hoppas ni har en mysig söndag 🙂

  

Kram

0
9 Comments
 • Helenas enkla vardag
  augusti 17, 2014

  Inte ser jag någon skitig spegel!! Jag har funderat på att göra mig av med mina Primeboots, för att de känns lite stora, men känner lite som du gör nu att jag kommer nog sakna dom iallafall. Såg dina boots på Lager 157, dom har riktigt mycket snyggt till bra priser också. Skulle just nu vilja göra om överallt hemma. Men skulle behöva lite goo i kroppen och lite mer idéer först.
  Kram Helena

 • Anna
  augusti 17, 2014

  Jättesnyggt med bara den koppardetaljen tycker jag , elegant till det svarta och vita! Bootsen är supersnygga och så även brallorna!
  Kram Anna

 • Postadress Torslanda
  augusti 18, 2014

  Snyggt – som alltid! Spännande att se vad ni gör. Vill också göra om här hemma. Särskilt hallen just nu. Kram

 • Anonymous
  augusti 18, 2014

  Snyggt , jag var i Gällstad i lördags där Lager157 har sin ursprungsbutik . De har verkligen mycket bra och mycket prisvärt. Det var Gällstaddagarna i helgen då det är extra erbjudande och lite marknad utanför varje butik. Man får lite mer för pengarna i Gällstad. Här förändra vi lite smått också . Ha en bra dag.

 • Anonymous
  augusti 18, 2014

  Men snygging!!! Jag ska åka till lager 157 bums. Det där kängorna passar jag min börs superbra;) Tack för tipset:)
  Kram på dig!

 • Glamour-Psykologen
  augusti 18, 2014

  Galet snygg är du!! 🙂

 • Linda
  augusti 19, 2014

  Hej kompis!
  Nu var det banne mig alldeles för länge sedan som jag kikade in hit. Jag fattar inte vart dagarna tar vägen.
  Du är ju lika snygg som vanligt och den outfiten passade alldeles utmärkt på dig, goding.

  Pöss o Kram

 • Sofia - Strawberry Dreams
  augusti 20, 2014

  Vilken tur att jag har en skitig datorskärm så då ser jag inte att din spegel är smutsig.. haha! Snygg outfit btw.

 • Anonymous
  augusti 20, 2014

  Så snyggt:)!! Man vill ha allt:)! Synd bara lager 157 int leverar till Finland! Trevlig kväll:)! Kram jecka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.