Fixarfredag

fredag, augusti 22, 2014 3 0

  

(Bilden har inget med fixet att göra, den visar bara att mysbelysningen är på denna höstiga fredag)

    

God kväll!


Har precis landat i soffan, med en megastor skål med godis (förlåt magen) bredvid mig och lapen i knät, efter att sista pyret somnat.

 

Jag har haft en riktig fixar-eftermiddag, med spackel sandpapper och annat. Jag nämnde ju något om fix i hallen och det är precis vad jag håller på med.
Igår gjorde vi det mesta, med hjälp av min far som var snäll och kom med sin kap, vilket var nödvändigt för denna mini-makeover.
Hihi, jag hade tidigare varit optimistisk och gått loss med min lilla mini-sticksåg, sådär otåligt som jag kan göra när saker ska bli gjort helst igår..
Gick väl sådär.. eller inte alls faktiskt =/
Som att skära kött med en eltandborste ungefär 😉
Några av er kanske kan gissa vad vi pysslar med, men jag visar inte förrän det är helt klart, alltså imorgon 🙂

   

Så vad gör ni då?
Fredagsmyser, ute och galejar, eller kanske jobbar?

 

Josef är ute med killpolare och har det kul så jag får väl blippa in mig på Netflix och hitta nån go feelgood tjejfilm 😉

    

Kram

0
3 Comments
 • Postadress Torslanda
  augusti 23, 2014

  Ska bli spännande att se vad det är du gör – bygger garderob kanske? Kram

 • Linda
  augusti 23, 2014

  Här hemma är mysbelysningen också tänd ikväll. Regnet öser ned och jag och barnen är själva hemma. Inte vanligt för mig att vara utan J. Han och nio andra jobbarkompisar till oss har sprungit Vasastafetten idag och ligger över i en stuga. Saknar honom. Jag sitter i soffan med ett glas rött, lindtchoklad och en skål med grillchips. Något kul ska jag väl ha när jag är själv hemma. 🙂

  Kram på dig!
  /Linda

 • Therese
  augusti 23, 2014

  Synd att du bor så långt bort… Annars hade du som är så otroligt duktig och händig, få komma hit och hjälpa oss med lite (MYCKET) renovering.. 🙂 Jag kan ingenting, men vill så gärna lära mig! Jag är så rädd för att göra fel… Idag fick min sambo stå i säkert 20 minuter och förklara vilken färgburk jag skulle ha till vad…. ha ha! 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.