30% på designmöbler

onsdag, maj 21, 2014 7 0
Snygga Diamond Chair.

 Infurn  har just nu kanonkampanj på sina designklassiker, 30% på allt + fri frakt!

 
Bauhauslampa, mmm så fin. 

Tror jag kan ha hittat ett soffbord, visst är det coolt!

Hej lill-lördag!Har precis tryckt i mig hemmagjorda hamburgare och pommes frites som mannen serverat oss, proppmätt 🙂
Nu ska jag hoppa in i en välbehövlig dusch.
Ha det gott!

0
7 Comments
 • Anonymous
  maj 21, 2014

  NEJ! För guds skull!! Har du inte googlat på omdömen? Riktig skumraskfirma. Jag hade inte heller läst omdömena och beställde för ett år sedan en stol också vid ett av deras mer el mindre konstanta erbjudanden. I nov hade den ännu inte kommit efter div fel och förseningar enligt Infurn. Frågade om jag kunde häva köpet pga för sen leverans och få pengarna tillbaka. Fick bekräftelse på telefon och mail att det var inga problem, men några pengar tillbaka som de utlovade har ännu i skrivande stund inte inkommit. Och ngn stol har jag definitivt inte erhållit heller. Jag har anmält dem till både EU jurist och polis, och jag är inte ensam om det.

  • Catarina Alexandersson
   maj 21, 2014

   Jag har hört/läst både bra och dåligt. Man kan välja faktura tror jag och inte betala förrän man fått produkten.
   Tack för att du upplyser 🙂

 • Anonymous
  maj 21, 2014

  Titta här tex: http://se.trustpilot.com/review/www.infurn.com

  • Anonymous
   maj 22, 2014

   Märkligt nog är alla dessa omdömen alla lämnade för mellan 16-28 timmar sedan. Lustigt att alla kom på en gång!?

   /Fia

 • Anonymous
  maj 21, 2014

  Ok. Vad bra. Det kunde man inte välja förut. JAG skulle dock aldrig handla av dem av princip. Lycka till!

 • baraetthem
  maj 21, 2014

  Ge mig diamond chair tack!! Den är ju så snygg:)
  Ert vardagsrum blev så fint! Och förstår ni är supernöjda, helt grymt jobb ni lagt ned! Så sitt nu bara och njut av det:) Och du, visst njuter jag av att vara mammaledig, det är ju bara underbart just den här tiden:)

  Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.