Längtan

onsdag, april 2, 2014 2 1
 
 
 
 
 
 
 
Nu vill jag ha sommar!!
 
 
 
 
Åh vad denna sol gör att det spritter i hela kroppen, jag vill bara kasta av mig kläderna och hoppa ner i haaavet!
Fast jag får nog vänta lite till, liiite kallt fortfarande 😉
 
Jag längtar efter en sommar på Hönö, med fina vänner, grillkvällar och mycket glass i Klåva.
Det var verkligen helt fantastiskt där ute i helgen och jag kände nästan sug att flytta tillbaka, fast vi trivs ju så bra på andra sidan 😉
 
 
 
 
Har mailat en av mina bloggbästisar om Hönö-tips, HOPPAS HOPPAS att du L kommer i sommar!
 
 
 
Hoppas ni har en härlig onsdag, imorgon är jag ledig tjohoo!
 
 
 
Kram
 
 
 
 

1
2 Comments
 • Postadress Torslanda
  april 2, 2014

  Ja nu är längtan stor! Grattis till en ledig dag i veckan. Underbart att ha! Hade det under 1 år, hade då fredagar. Nu är det annat när lillis går i 1a klass.
  Kram

 • Nina
  april 2, 2014

  Å här hamna jag…. Din gamla granne från barndomsgatan på Hönö – Nina. Hittade en trevlig blogg på en websida som jag handlat varor från, och så tänkte jag lämna en kommentar där. Då såg jag ett annat bekant namn(ditt) som också lämnat svar. Det ledde mig hit till dig! Trevlig blogg du har 🙂 Fina bilder! Får ju lite hemlängtan när jag ser bilden på gula färjan….. Bor nu i Sundsvall efter att ha ”turnerat” både i Sverige och utomlands. Må gott och sköt om dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.