Vårt badrum & Elvans Spa

söndag, januari 5, 2014 16 0

   

Good mööörning!


Har ni sett vårt badrum nån gång?
Ja inte för att det är så mycket att se..
Renoverat ca 2008 av tidigare ägare, fint, fräscht och helt ok.

  

Inte helt i min smak men någon tanke på att göra om existerar inte i nuläget..

    

   

Lite nya sköna produkter till fejset står på hyllan, de är köpta av fina Ida som driver Elvans Spa på Hotell 11, Eriksberg.

  

Henne ska jag till på behandling snart med, en riktigt långkörarmassage ska jag unna mig, så ljuvligt!

  

Hur ofta gör jag nåt sånt?
På toook för sällan!!
Typ Thailand -07 senast haha 😉

  

Ni då? Går ni på massage då och då eller unnar er andra sköna behandlingar?

   

Jaha, då är det snart en busstur som gäller för mig och kidsen här, ska in till stan och hälsa på vänner samt svärmor.
Gubben ska ju sova efter nattens långa pass, och jag pallar inte att försöka hålla nere ljudnivån på barnen..
Sen skulle jag vilja hinna med ett varv inne på NK´s rea som startar idag..

   

Ha en fab lördag!


0
16 Comments
 • Mina drömmars hus
  januari 5, 2014

  Snyggt, fräscht och lugnt.
  Ett badrum är ju inget som man gör om bara så där.
  Hoppas du gjorde några fina reafynd.
  Kram
  AC

 • Johanna Stålros
  januari 5, 2014

  Snyggt stilrent badrum! Tycker oxå man ska unna sig lite lyx och gå och bli omhändertagen. Själv går jag en gång i veckan på akupunktur just nu för att ens kunna röra mig(svår foglossning) Njut vidare av söndagen. Kram Johanna

 • Pia Gustafsson
  januari 5, 2014

  Stilrent och praktiskt badrum. Snyggt med vitt&svart. Jag unnar mig sällan massage men tack för påminnelsen. Kraaam Pia

 • Lena - gott för själen
  januari 5, 2014

  Säger detsamma, på tok för sällan! Behandlingar av olika slag är ju faktiskt en investering. Är också nyfiken på NK’s rea. Men eftersom jag har en timme till Stockholm så tar det emot att åka. Det blir bio idag istället.

  Kram Lena

  • Catarina Alexandersson
   januari 5, 2014

   Ja man borde investera mer i sin hälsa, det får vi bli duktigare på i år 🙂
   Bidde ingen NK-shopping idag, tittade in lite snabbt bara..
   Kram

 • Välkommen Hem!
  januari 5, 2014

  Riktigt fräscht och fint hörrö! Nejdu, massage och omhändertagande av kroppen var så längesen så jag minns inte ens. Det kommer en massör till oss på jobbet varannan månad men det känns inte direkt som nåt ”spa”. Han spelar hårdrocksmusik på sin lilla radio och pratar och ställer hundra frågor så nån avkoppling är det liksom inte, haha….njäääe inte direkt.
  KRAM fining!
  Judita

  • Catarina Alexandersson
   januari 5, 2014

   Haha, jag hade garvat ihjäl mig, vilken snubbe! ;OD
   Då tycker jag du ska boka in dig på en lyxbehandling bums, det är du värd =)
   Kram

 • Hemma på Sjuan
  januari 5, 2014

  Snyggt och stilrent badrum! Massage får vi gå på genom jobbet (för en billig penning) och det är underbart. Hoppas ni haft en trevlig dag i stan, kram Suss

 • baraetthem
  januari 5, 2014

  Snyggt badrum och ser så rent och fräscht ut! Vi håller på att renovera ett av våra badrum och när vi inte hittade golv innan jul så blev det stiltje. Men vi ska fortsätta när vi kommer hem (om jag så ska blunda och bara peka inne på närmsta klinkerbutik..haha). Så skönt med massage, riktigt lyxigt. Jag brukar tjata till mig en behandling av syrran emellanåt som är massör/naprapat!

  Hoppas du haft en bra dag, kramar!

 • Fröken i Söder
  januari 5, 2014

  Hoppas att du hittade något på rean! Jag tycker det var fint. Vi har också nygjorda badrum som vi inte valt själva från 2011, men inte lika snyggt som ert. Kram Stina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.