Kvällshälsning från en kryare liten jag

onsdag, januari 22, 2014 4 0

   

Nu börjar jag känna livet i mig igen 🙂

    

God kväll!Äntligen på bättringsväg och jag känner att kvällen i soffan kommer bli riktigt skön.

  

Ska bara komma på nåt gottigt att äta nu när hungern kommit tillbaka efter många dagars frånvaro.
Ungarna sussar sött, nöjda efter att ha tittat på favoriten Daidalos, ja även Inez är frälst och tycker inte att det är det minsta läskigt 😉

  

Nu kanske inte alla vet vem Daidalos är men han spelas iaf av braiga Leif Andree, som är med i säsongens Stjärnorna på Slottet.
Tittar ni på det förresten?

 

Jag tycker det är jättebra!

    

Önskar er en mysig kväll, kram.

    

Tusen tack till Lena som tipsade om Fru Sederblads migränskola 🙂

0
4 Comments
 • Mina drömmars hus
  januari 22, 2014

  Migrän är inte att leka med, stackars dig. Skönt att du är piggare i alla fall.
  En stund för dig själv kan du behöva¨
  Kram
  AC

 • baraetthem
  januari 23, 2014

  Men stackare! Har aldrig haft migrän men hört att det är fruktansvärt.. Men så skönt att höra att du mått bättre ikväll. Tycker det är dags att det vänder nu för dig, så här ska du ju inte behöva må. Massa krya på dig och hoppas du fortsätter må bättre imorgon också!
  Kramar fredrika

 • Lena - gott för själen
  januari 23, 2014

  Så lite så.

  Skönt att du mår bättre! Visst, jag tittar på Stjärnorna. Tycker också det är kanon. Senaste programmet var riktigt gripande och starkt.

  Kram Lena

 • Helenas enkla vardag
  januari 23, 2014

  Stackare. Det är tur det ger sig så småningom. Jag blir helt däckad också och kan inte lyfta huvudet från sängen. Hur kan man då ta hand om små barn? Det skulle verkligen inte gå. Jag har läst Fru Sederblads migränskola, många bra tips, det gäller att komma ihåg allt också. Ngt jag vet är att sover jag för länge eller för djupt då kommer det direkt. Igår var jag så trött efter att ha arbetstränat en timme, så jag låg hela dagena och inte blev jag piggare av promenaderna med Doris. Sov lite för länge idag så nu sitter huvudvärken där, men inte alls så farlig, för då skulle jag inte klara att skriva till dig. har du sett att att man kan vinna biljetter till bloggeventet i februari? Det vore ngt för dig att få komma på och njuta i fin miljöq och trevliga männskor. Kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.