Tema Fabriken: Vardagsrum

torsdag, september 12, 2013 5 0

  

Godmorgon!

Dagens fabrikstema är vardagsrum, inget jag är jättesugen på att visa kanske men det kommer vara toppen att kunna kika runt på en massa andra sköna v-rum och inspireras av =)

 

Jag är så otroligt sugen på att förnya lite i vårt avlånga rum, piffa och puffa med höstiga kuddar i ny vit soffa. Nytt soffbord med ny lampa över, ett litet sidebord under Yoko Ono tavlan och lite annat smått och gått.
Och så golvet med..
Jo det är mycket man vill =)

   

  

På matbordet ska det snart stå en vacker vas jag längtat efter att få köpa, om den nu finns kvar när jag har råd 😉
En riktig Catta-vas är det, så vacker och cool!

  

  

Kan ni ha svårt att ändra på saker och ting ibland?

 

Det har jag, som ovanpå skänken med mina ramar och grejer. Skulle vilja ändra lite, men vet inte hur.. Kan nog vara så att jag trivs som det är ändå, och att det egentligen handlar om att jag vill ha nåt nytt att visa er 😉

 

Nåja, nu får jag sätta fart här, hundpromenad med två sjuklingar väntar..

   

Ta hand om er och ha en härlig dag =))

0
5 Comments
 • ♥ Villa Tretton ♥
  september 12, 2013

  Jag tycker du har jättefint men jag känner igen det där, det är kul att förändra lite ibland. Kanske är det så som du säger att man tycker om det man har när man inte hittar ett sätt att förändrar det man har..:-)

  Kram Susanne

 • Välkommen Hem!
  september 12, 2013

  Tröttnar aldrig på att se ditt vardagsrum men jag förstår hur du känner, jag känner likadant! Att man är nöjd som det som det är men tänker att ”nääe, det här har de ju sett hundraelva gånger redan…” T.om. jag själv tröttnar på att ta bilder på prylarna för det blir ju liksom inte så många intressanta vinklar längre, haha!
  Kramar till dig och de små sjuklingarna!
  Judita

 • Linda
  september 12, 2013

  Ni har det så fint.
  Kan det vara en bubblig vas från Svenskt tenn?

  Ja, när ska vi få träffas live? Hoppas att det inte dröjer alltför länge.

  Kram på dig, fina du!

 • Johanna / Fru form o fix
  september 12, 2013

  Ja, visst är det mycket man vill! Men jag tycker att ni har det fint. Och ljust! Härligt.

 • maria at inredningsvis
  september 12, 2013

  Härliga bilder och färger:) alltid lika kul att hälsa på dig.

  Om du vill se några Svenska drömhus kan du kolla in min blogg:)

  Ha en fin dag

  LOVE Maria at inredningsvis.se – en blogg om inredning

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.