Reatips bikini

måndag, juli 1, 2013 0 0

  

Hej!

 

Ja, det känns ju sådär att komma med ett bikinitips när regnet öser ner utanför 😉
Men jag måste, för denna är så snygg och billig!!
Kommer från H&M och jag gav 70 resp. 50 kr för den.

 

Gillar denna lite ”bandage”-stil, lite som Herve Leger´s klänningar, som kan se ut såhär:

   

  

Ja det var ett litet kvällstips från mig 🙂

   

Altanen är snart klar!!

 

Japp, min far har varit så snäll och hjälpt oss så mycket nu så det är inte klokt.
Om vädret tillåter så står altan nr 2 klar imorgon, då ska jag visa er =)

   

Jo, Therese undrade över min IBS och status på den är väl ok. När jag har migrän rasar magen dock pga tabletterna men annars har den skött sig ok det senaste. Eller jag har skött den rättare sagt och det gör jag allra bäst med bra rutiner. Jag sover, äter mm, på nästan exakt samma tider varje dag. Vad jag äter är mindre viktigt, förutom vid större skov, då är socker värst. Annars äter jag väldigt varierat men kan inte äta för mycket kolhydrater och proteiner under samma måltid. Utan mer av det ena och mindre av det andra, och vise versa under nästa måltid, förstår ni?

Har lite nya läkarbesök framför mig, ska undersökas och se om det finns några passande mediciner, även min endometrios ska undersökas.

Jag fick min IBS-diagnos för 12 år sedan och min endo-diagnos för snart 5 år sedan.
Det är tufft så in i helsike emellanåt, särskilt som småbarnsförälder men jag klarar mig ofta ganska bra pga mina rutiner.

 

Nu blir det soffan vänner!

Kram och ha en trevlig kväll =)

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.