Loose outfit

måndag, juli 8, 2013 7 0

  

Morrn!

Lovely weather idag med, wihooo!!
Blir lite beachlife sen tror jag bestämt =)

 

Gillar ni precis som jag när kläder hänger lite löst så har jag tips på det idag.
Ja vi snackar H&M igen, shorts och tischa i skön fladdrig stil 🙂
J undrade dock vad det var för gamla ”svettiga” fotbolls-shorts jag hade på mig haha. Han är lite knäpp ändå, gamla svettiga fotbolls-shorts har väl ändå inte såna häringa snygga guldbollar på sig ;D

   

  

Bilderna suger, I know, det var ju det där med ny kamera.. Vart är stålarna till det liksom!!

 

På tal om det så vill jag gärna ha tips på det (igen), antingen en Canon eller Nikon med ett bra objektiv. I know nada om fotografering så bra men standard räcker liksom, inget överavancerat för 20 papp..

   

Nu ska vi ut på promenaaad, sen ladda för strandliv =)

Ha en bra en!

0
7 Comments
 • Lady-G
  juli 8, 2013

  jösses så snygg du är! jag tycker bilderna är fina som de är!
  Och ja kamera.. skitsvårt. Jag har en canon, EOS 550D och den har funkat bra. Har ett extra objektiv som är fast som heter 50mm så jo den funkar bra. Och jag är inte heller ngt proffs över huvudtaget! 🙂
  Ha en underbar beachdag idag!
  Kram

 • Välkommen Hem!
  juli 8, 2013

  Lovely snygg som vanligt är du! Jisses vad jag skulle vilja hänga med dig på stranden idag! Själv jobbar jag två veckor till (fast bara till 12, tack och lov) och sen blir det några veckors semester igen. Blir strandhäng här med sen när jag kommit hem, vädret är grymt just nu!
  KRAM!

 • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
  juli 8, 2013

  Snyggo 😉
  Dom shortsen har jag med kollat på, ser så sköna ut. Och nu när du skriver att dom är det med-klick klick 😉

  Jag har en Nikon som jag är nöjd med. Ingen svindyr eller särskilt ny. Nikon D60, med standard objektiv. Men jag skulle gärna vilja ha ett fast 50mm objektiv till den. Det är bara det att till just min kamera är den så dyr då det inte sitter någon motor i själva kameran utan måste sitta i objektivet. Då blir objektiven mycket dyrare. Så det är ett tips att kolla upp först 🙂

  Ha en soooolig dag!! 🙂
  KRAMAR

  • Catarina Alexandersson
   juli 8, 2013

   Ja klicka på du 😉
   Tusen tack för kameratips och toppen att du påpekade det där med motorn och så =)
   Kram kram

 • Lantligt i smultronbacken
  juli 8, 2013

  Skönt med lösa kläder dessa varma dagar. Karlar förstår sig inte på…

  Här hemma funkar bara Canon, lättast att lära sig och vi har alltid varit supernöjda med dem

  Kram Teres

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.