Kuddsugen

söndag, juli 28, 2013 9 0
På stolen i sovrummet.

  

Vad ska man ha?

 

Så sugen på att shoppa nya kuddar till sovrummet, prydnadskuddar alltså. 
Nu kanske ni tycker jag är lite tokig men sanningen är att jag längtar efter hösten, det är den årstid jag älskar allra mest! Då kommer lugnet i mig, luften blir så skön och hundpromenaderna är som mysigast då.

 

Och längtar man efter höst så längtar man oftast efter mys. Mys med tända ljus, mjuka filtar och kuddar, det gör jag nu.

 

Sommaren har hittills varit i stort sett fantastisk, det var länge sedan, så nu är jag nöjd 😉

   

Kuddjakt it is!

Mysig söndag på er =)

0
9 Comments
 • Linda
  juli 28, 2013

  Nu vet jag inte vad du vill ha för färger men själv tror jag att jag ska våga mig på orange i höst och lite brunt kanske. Såg att HM fått in en del i brunt. HM levererar ju alltid på inredningsfronten och till ett bra pris också för sådana som dig och mig som kanske inte är supersugna på att lägga 600 kr på ETT endaste litet kuddfodral. :0)

  Ha en bra dag fina du!
  Kram Linda

  • Linda
   juli 28, 2013

   Fasen att jag alltid ska glömma något när jag skriver. Tyckte så synd om mig själv i min ensamhet igår att jag klickade hem zebrabrallorna och den gula toppen. Och lite annan smått och gott också. :0)

   Kraaaaam!

 • ♥ Villa Tretton ♥
  juli 28, 2013

  Tack söta du💗
  Ja visst är dom fina! De är Lene Bjerre, men hör med dom imorn om dom finns i butiken så kan dom skicka dom till dig..:-)

  Ha en fin dag & jag tycker inte du är tokig som älskar hösten..de gör jag med! B

  KRAM

 • Lantligt i smultronbacken
  juli 28, 2013

  Nämen vad kul. jag som har shoppat kuddar idag till hösten MEN jag längtar inte dit. Hösten är min värsta årstid, mörk, regnig, kall, blåsig, oroväckande mm. Jag mår inte alls bra på hösten och vi försöker hitta en resa då för att komma bort några veckor. Men det är ju inte det lättaste med ALLA dessa måsten man vill ha på sin resa

  Kram Teres

 • Titta in hos Thess
  juli 28, 2013

  Jaa vad är det med alla dessa kuddar ???
  Jag får bara inte nog :))))
  Och lika lätt det är att köpa nya lika svårt är det att plocka bort några av dom som redan finns där 😉
  Men dom är bra härliga.

  Kram Thess

 • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
  juli 28, 2013

  Kuddar går det inte få för många av 😉

  Alla årstider är charmiga, och jag längtar nästan alltid efter nästa årstid. Hösten är nog snäppet bättre än andra, den tidiga hösten då.. men färgerna och dofterna 🙂 Så mysigt!
  Den här klibbiga värmen får gärna försvinna nu…

  Ha det gott!
  Kramar

 • Daniela
  juli 28, 2013

  Jag älskar också hösten. Det är min favorit-årstid, även om denna sommaren har varit en av de bästa på vääääldigt länge. Om ett par veckor börjar jag dock arbeta och jag är lite småpirrig inför det, då jag har varit mammaledig senaste året och nu ska börja på ett nytt jobb… Men det blir nog bra! :))

  Ps. Vad fint det blev i barnens rum. Såg nog ett av rummen på Instagram. 🙂 (nelbox)

  Kram

 • baraetthem
  juli 28, 2013

  Så fin bild! Och jag kan hålla med dig. Skriver listor och sparar ned höstinspiration som bara den i telefonen. Det är ju så mysigt när man får krypa in i igen och boa in hemmet för hösten. Men njuter ju av den här sommaren också som gärna kan få hålla sig hela augusti också:)
  Så snygga byxor du hade i förra inlägget, hm är mycket bra, på pris också..hehe!

  Ha en fin måndag imorgon!
  Kram fredrika

 • Prinsessorna på Bellevue
  juli 29, 2013

  Mysigt med en massa kuddar och filtar och höstmys! Supersnygga fladderbrallor och fint med vitmålat!

  Kraam vännen
  Petronella

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.