Nytt från Lagerhaus & L:a Bruket-kopia

onsdag, juni 19, 2013 4 0

  

Nät-shopping alltså.

L.i.v.s.f.a.r.l.i.g.t.
Nåja, blev ju inga dyrbarheter precis, och skulle ju ändå beställa ett par saker till en present 🙂
Lagerhaus diggar jag, då det är fraktfritt över 300:-, sweet 😉
Svartvita och rosavita sugrör, en bricka och diskmedel beställde jag.

   

 

  

Kopior på poppissaker, som L:a Bruket i det här fallet, kommer fort nuförtiden. Denna kostar 1/4 av LB och doftar Verbena, citrusaktigt.
Plus för att den är tillverkad i Sverige i en miljöcertifierad fabrik 🙂

   

  

Lite annat smått och gott.

    

Nä nu ska jag ta tag i viktigheter, ringa ett par samtal och så.


Hoppas ni får en trevlig lill-lördag!

Kram

0
4 Comments
 • Linda
  juni 19, 2013

  Ångrar att jag inte köpte diskmedlet när jag shoppade från Lagerhaus senast. Brickan har jag också och den är så nice.

  Massor av solvarma kramar!
  /Linda

 • Postadress Torslanda
  juni 19, 2013

  Åh har de fraktfritt över 300?! Perfekt! Har faktiskt inte kikat in i deras webshop eftersom butiken finns i stan men det är ju inte alltid jag har tid att besöka den. Perfekt att veta. Tack för tips. Och finfina saker du köpt! Kram

 • Prinsessorna på Bellevue
  juni 19, 2013

  Åhh, hinner inte med jag heller, men nu har jag tittat och hunnit ikapp med allt och altanen blev ju sååå bra och stolarna är ursnygga och barnen ursöööta som vanligt och leomönstrat är ju såå snyggt och Lagerhaus… finns de på nätet? Hmmm…. Jag vet, livsfarligt! Är ju såå lätt att klicka och poff, hux flux har man beställt… 🙂

  Ha det gott!
  Kraaamar
  Petronella

 • Home2tiny
  juni 19, 2013

  Tack för tipsen ska kika in på Lagerhaus i morgon för det där diskmedlet vill jag gärna ha. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.