Som himmelriket ungefär

måndag, maj 27, 2013 11 0

  

Morrn morrn!

Måndag och ny vecka, har helgen varit bra?
Det har min sannerligen varit 🙂

 

Igår var skönaste dagen på länge!
Härligt väder, glada barn, grill och t.o.m en stund på rygg i solen. Kändes lite overkligt, som i himmelriket kan jag tänka mig, att bara ligga där på altanen som en död fisk typ.
Valentin var med farmor, Inez sov middag med en bakis far som hade varit på galej kvällen innan, Ebba låg bredvid mig och lapade sol. Hon var nog lika nöjd som jag, tills hon blev stekt, svart som hon är.
Jag hade alltså INGEN att tänka på förutom mig själv, i ca 1,5 timma, SWEEET!

  

  

Tänk att ett par solbrillor kan vara så underhållande, lika mycket för mig som för barnen hihi.

  

  

Nu står äppelträdet i full blom =)
Nu vill jag stanna tiden för ett slag, allt är så vackert nu, maj är utan tvekan vackraste månaden tycker jag.

  

  

Gårkvällen avslutades med en skön långpromenad med bästa grannen och Ebba-busen, det var riktigt härligt, så nu har jag laddat batterierna för denna vecka =)

   

Önskar er en fin måndag!

Kram Catta

0
11 Comments
 • Mindecor
  maj 27, 2013

  Låter som en perfekt dag! Håller med , maj är en magisk månad men det går så fort. Allt går fort. Varför ska allt ske just i maj? Skönt att stanna upp lite och njuta. Det gör jag nu, en stund innan jobbet.

 • Linda
  maj 27, 2013

  Vad härligt att bara få ligga och njuta av det fina vädret en stund. Det gjorde jag också igår. Gött!

  Önskar dig också den bästaste starten på veckan.
  Kram och pöss!

 • På Nylund
  maj 27, 2013

  Det låter verkligen härligt! Man behöver bara tänka på sig själv ibland. Skönt att bara få vara.

  Instämmer i att maj är den vackraste månaden. Älskar nu när fruktträden står i blom.

  Kram

 • Välkommen Hem!
  maj 27, 2013

  Du ser stråååålande ut! Och Vvilken himmelskt härlig helg du haft, lucky you! Nästa gång kommer jag allt och gör dig sällskap, med lite rosé och jordgubbar 😉
  KRAM vännen! Judita

 • Lantligt i smultronbacken
  maj 27, 2013

  Men vad härligt för dig vännen, lapa sol själv i 1½timme. Underbart! Ibland behövs det inte mer för att ladda lite. Ni ser ut att ha det så härligt där på trädäcket. Bara öppna dörren och gå ut barfota, är ju livet på en pinne det denna årstid.
  Vi hade kanonväder hela helgen och riktigt Juliväder. Det ska visst bli lika nu till helgen MEN varmare. 24 grader fredagag-söndag. Det är nästan för varmt det;)

  Nä, nu ska vi försöka hitta på nåt i det lite gråmulna vädret.

  Kram Teres

 • hemma hos lilla mej
  maj 27, 2013

  Bara så härligt låter det ! Du ser strålande ut .Ja maj månad är det något magiskt med .Härliga bilder .Önskar dej en fin start på nya veckan fina du .Kramar Rita ♥

 • The House Of Maura
  maj 27, 2013

  Men hallå så fräsch man kan va;)
  Skön helg du har haft.. Synd vi inte möttes nu när jag var nere men omständigheterna var ju inte dom rätta till att möta alla denna gången tyvärr..
  Mötte J på Ica maxi i veckan, han hälsade hoppas jag:)
  Fick ni grillat på nya grillen?
  Ha nu en härlig vecka vännen!
  Puss o kram

 • Tina
  maj 27, 2013

  Hoppas ni får ordentligt med äpplen i år då, vårt blommar inte lika mycket som förra året. Då fick vi ca 250 kg äpplen, så det har nog slitit ut sig, hehe. Det är en smyckesask på min bild, köpte det i Kairo på den stora marknaden. Gissa om jag ångrar att jag inte köpte sittpuffar o brickor också, surt!

  kramen

 • Tina
  maj 27, 2013

  Hoppas ni får ordentligt med äpplen i år då, vårt blommar inte lika mycket som förra året. Då fick vi ca 250 kg äpplen, så det har nog slitit ut sig, hehe. Det är en smyckesask på min bild, köpte det i Kairo på den stora marknaden. Gissa om jag ångrar att jag inte köpte sittpuffar o brickor också, surt!

  kramen

 • H`s enkla vardag
  maj 27, 2013

  Jag dör så söta de är och du med förresten!
  Snyggt det blev med staketet också!
  Härligt med äppelträd, skulle vilja ha det också!!
  kram Helena

 • Anonymous
  maj 28, 2013

  Åh bästa du, visst hade vi det mysigt:) kul att tjöta oavbrutet ! Stor kram // linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.