Fullt ös med liten tös & några små projekt

onsdag, maj 22, 2013 8 0

  

Barnpassning sökes ;D

 

Vart är hjälpen när man behöver den som mest??
Äh, det är väl inte supernödvändigt men jag har så oändligt mycket saker jag vill pyssla med, och det är allt annat än enkelt med barnen i hasorna haha.

 

Mina päron kommer hem idag, efter en veckas semester från Montenegro, så nu är det dags för dem att komma hit och passa småttingarna så jag kan feja lite, eller hur!

 

  

 

Inte ens en yttepyttestund kan hon sitta stilla denna lilla bestämda dam, fast vilken 1-åring kan eller vill det? Skulle vara Valentin då, shit va enkel han var i den åldern =)

  

Det är väldigt kul med lek och bus med barnen, oftast.. Men när man vill greja så hade det liksom inte gjort något om man kunde ”trolla” bort dem små liven för ett litet slag, till nåt trevligt ställe förstås ;D
Eller så hade de, på beställning, kunnat få stå med händerna på ryggen och tittat på. Ja, en hel dag ungefär..

  

 

Nu gör ju jag en massa saker ändå, för inget är ju omöjligt, bara nästan 🙂

 

De får hjälpa till i den mån det går, så lite saker har jag allt fått gjort.
Nu ska J dock vara ledig några dagar, så när han vilat upp sig från tunga pass, hoppas jag att han ska vara pigg på att ta kidsen på lite äventyr.
Då kan jag gå in i pysseldimman och flumma loss!

  

 

Tillsammans med barnen har jag snickrat ihop ett litet sidebord av gamla plankrester jag hittade i förrådet, precis hur slarvigt som helst, men ok blev det.
Fick sig lite sotgrå lasyr precis, visar en annan dag.

  

 

Krukorna ovan ska jag och Valentin snart spraymåla i matt svart, sen ska det bo tomater där i.
Bordet de står på ska slipas och grålaseras det med, tillsammans med resten av möblemanget. Idag har det regnat mycket så jag får vänta till det torkat lite.

   

Vad har ni för er?

Kram

  

0
8 Comments
 • Anonymous
  maj 22, 2013

  Känner så igen mej;)! Försökte måla en gammal säng igår med en baby å en snart 2åring! Gick väl sådär…men bara ett varv mål till nu:)! Så får se idag, hopps få måla själv idag sen! Ha en fin dag! H jecka Finland

 • Hemma på Sjuan
  maj 22, 2013

  Inte lätt att få nåt gjort med smått! Jag är nästan inne i småbarnsvärlden igen 😉
  Hoppas vi får se bild på sidebordet! Det ska snickras ett sånt här med… Kram Suss

 • Emma - Från min sida sett
  maj 22, 2013

  Jag förstår precis vad du menar! Helt plötsligt vill Eliah vara överallt och inte sitta still en sekund:) Oj oj, jag är inte riktigt van och inte får man något gjort:) Men det ser ju ut som om du är riktigt duktig ändå, heja dig:)

  Kram Emma

 • H`s enkla vardag
  maj 22, 2013

  Tycker ändå att du får en hel del gjort fast du har dom omkring dig! Duktiga du!
  Vi har aldrig haft barnvakt, eftersom farmor bor i Norrland och inte är intresserad
  av att vara barnvakt och mormor och morfar vägrar mina barn att åka till! Så därför har man fått klara sig ändå! Var glad att du har familj som ställer upp, jag skulle vara överlycklig!
  Kram Helena

 • Lantligt i smultronbacken
  maj 22, 2013

  Men hjälp, jag tycker du gör massor ja fast du har barnen med dig. Här händer ju inte alls mycket och då har jag ändå en dam som inte gör mycket väsen av sig utan poar på mest själv hela dagen lång. Men här är det orken som fattas. Den kanske kommer när maken är klar på utbildningen om lite över en vecka.

  Men åååå, jag ska ju också ge mig på några stora men fula krukor jag har. Mina ska bli vita och jag ska in och köpa färg någon dag, mina är lackade så jag måste höra vad jag behöver för färg till dem.

  Kram Teres

 • Linda
  maj 22, 2013

  Vad du donar och grejar. Förstår att det är kul att pyssla och göra det fint nu när ni har egen trädgård plus uteplats. Härligt!

  Massor av kramar!

  Oj, oj, oj vad jag ska skriva här inne och komma i fas igen när sommarlovet börjar. Då blir det nog flera kommentarer till varje inlägg eftersom jag kommer att lida av uttråkning och inte ha någon att prata med på dagarna. 🙂

 • Frederica (ljuvligtvittochbusigagossar)
  maj 22, 2013

  TACK för ditt inlägg här. Känns så skönt att andra med kan säga högt att barnen gärna få ”trollas bort” små stunder då och då 😉 Men det är ju tydligen så tabu att säga det. Men är det inte självklart att vi föräldrar också vill göra något för vår egna skull ibland. Knas!

  Spännande att du har massa projekt igång. Jag blir jätte nyfiken nu 🙂
  Jag ser något på dina bilder här över som jag försöker klicka hem från tradera till Noahs rum. Håll tummarna för mig!

  Ha en fin dag imorgon!
  KRAM

 • Tess
  maj 24, 2013

  Visst är det otroligt hur olika barnen kan vara! Mina är nog varandras raka motsatser, utom till utseendet. De ser precis likadana ut 🙂
  Barnpassning för att fixa hemma behöver man verkligen! Man blir sjukt effektiv när man får lite tid hemma att göra iordning. Blir nog att ringa in mormor någon dag snart här med!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.