Kamouflage & neon

fredag, april 12, 2013 9 0

 

Hej på er!

Har lagt lite mindre tid på blogg och datortid de senaste dagarna, känns naturligt nu på våren när man spenderar mer tid utomhus.

 

Med våren kommer shoppingsuget mer än vanligt för mig, finns ju ursnygga grejer där ute i butikerna, livsfarligt nästan.
Är så sugen på ny jacka, känner mig lite sugen på kamouflage. Kan inte vara annat än lite avis på Inez som har sin lilla kamou-jacka från Zara, cool och kul och ursnygg till alla dessa typer av gympadojer i neon tycker jag. Tyvärr får jag nöja mig med att bara drömma denna vår..
Om jacka alltså, för neonskor, det hittade jag på Stadiums barnavdelning för 149:- (!!) Tur att man har små fötter, att grannens 5-åriga dotter har snarlika får jag bara leva med haha 🙂

 

Fint alternativ från Asos:

 

Två andra snyggligheter från asos.com

 

 

Ja då var det fredag och vi ska snart på kusinkalas, ska bli kul =)

 

Vad ska ni hitta på?

  

Vi ses!

0
9 Comments
 • homebyCaroline
  april 12, 2013

  Halloj!
  Men visst blir man shopping tokig? Herregud, jag får inte gå in på nätet mer, tur att det inte funkar hemma 😉
  (Fast det löste jag i dag och åkte in till stan istället)

  Ha en finfin fredag! Kram

 • Linda
  april 12, 2013

  Skinnjackan är ju såååå fin! Undrar när man ska få dra på sig sina vårjackor? Förmodligen så kommer vi knappt hinna använda dom innan det är för varmt.

  Du får ordna en bloggdate i sommar när jag kommer över. Ni är väl några stycken over there?

  Ha en toppenfredag, snygging!
  Kramen

 • Jos
  april 12, 2013

  Härlig inspiration!

 • Emma - Från min sida sett
  april 12, 2013

  Men åh så mycket snyggt! Jag blir lika dan på våren, vill shoppa i massor:) Men jag får hålla igen lite och spara pengarna till New York:) ja sockerlådorna är fina, kan tänka mig att de är dyra i inköp, de har ju blivit så populära, jag hade tur som fick min:)

  Jag håller med om bloggandet, det blir lite mindre tid till det nu när våren kommer, man vill vara ute och hitta på saker!

  Ha en fin helg!

  Kram Emma

 • Anonymous
  april 12, 2013

  Hejsan , Kul att spegeln blev bra. Visst blir man helt galet sugen på nytt , gina tricot har en snygg army jacka , ingen kamou färgad men snygg är den, stina jacket tror jag den heter.Imorgon skall jag jobba på Oles , så chansen är väl ganska stor att jag går back och kommer hem med ett och annat=) Nu skall jag göra lite jordgubbsglass till T som har blivit febrig. Må så gott och trevlig helg. kram Linda granne

 • Lantligt i smultronbacken
  april 12, 2013

  Se där, då blev jag påmind om att pengarna jag spenderade på blommor idag skulle gå till nya gympadojor till mig;) Jag bara måste ha ett par nya och ett par asics, önskar jag kunde ha på barnavdelningen med. jag ska nog banne mig önska mig ett par av maken när jag fyller år. Ja!!! det ska jag verkligen göra. Tur att du visade skor idag;)
  Vårjackan som jag skulle köpa lyser med sin frånvaro den. Hittar ingen som jag vill ha till rätt pris.

  Kram Teres

 • Välkommen Hem!
  april 12, 2013

  Vilket sammanträffande! haha!! Jag kom hem, öppnade bloggen och såg det här… tittade ner i min lilla påse med kläder jag nyss inhandlat: camobyxor, orange topp och CAMOPUMPS!! Åh, vad vi hade matchat varann, babe!
  Kanske får du se det i en dagens snart 😉
  och du, jag lurar lite till på det där ”hjulandet” men det kommer, det kommer, promise!
  Hugs & kisses! Judita

 • Titta in hos Thess
  april 12, 2013

  Ja just nu skulle man nog kunna shoppa hur mycket som helst !!!!!
  Tyvärr tycker inte plånboken detsamma ;)))
  Men jätte bra med små fötter ju !!!
  Det tycker i allafall plånboken om ;))) hi hi

  Kram Thess

 • Prinsessorna på Bellevue
  april 13, 2013

  Åh, har lilla Inez en liten kamou-jacka! Hur söööt är honinte då då…. Förstår att mamman vill ha en likadan!

  Ha en fin lördag!

  Kraam
  Petronella

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.