Barnrumsfingerkli & kärleksvärk

lördag, april 6, 2013 6 0

 

Morrn morrn!

 

I natt har jag och Inez sovit som två små prinsessor, tätt ihop, och hon har inte vaknat alls lika ofta som vanligt.
Hon börjar bli mer ”kontrollerbar” på nätterna, vilket är lovely!

 

Idag kliar det så mycket i fingrarna att jag blir alldeles tossig, har sååå mycket sug efter barnrumsfix!
Ett är halvfärdigt, och ett ska göras om totally!!
Sluta tjöta, tänker ni säkert, och gööör det bara. Men det handlar ju prioriteringar..

 

 

Morgonstund har guld i mun.

 

Jo jag tillhör de som fullkomligt älskar mornar, särskilt som mammaledig. Att kunna mysa lääänge med mina små, strutta omkring i PJ fram tills lunch (slänger bara på jackan när vovven ska ut), långfrukost, musik, lek och bara vara. Det är livskvalitet på hög nivå i min värld. 
Så skönt att slippa stressa iväg till dagis och jobb mm, tyvärr kommer den verkligheten ge mig en lavett till hösten.
Vill verkligen inte, även om jag trivs på mitt jobb och till viss del längtar dit ibland..
Nä, jag vill leva i min rosa bubbla, men kärleksvärken som mina små ger mig, varje dag!
En bebis till vore på sin plats, but it takes two..

 

 

Nu ska vi nog ta på oss ändå, och fånga dagen!

 

Vad ska ni göra denna soliga lördag?
Eller har ni sol förresten?

  

Ta hand om er!

Kram Catta

0
6 Comments
 • Välkommen Hem!
  april 6, 2013

  Ja du är ju la för go du! Vill också bara vara hemma och mysa på morgnarna, fast no more kids här liksom. Är så skönt nu när de är så självständiga, livet blir ju lite lättare på nåt sätt igen.
  Kram! Judita (och du, jag är bara på sidan 5 i boken, höhö…)

 • H`s enkla vardag
  april 6, 2013

  Vill också leva i en rosa bubbla jämt!!! fast mina barn är stora!
  Jag är precis som du! Har massor av planer, men får sällan alla planer för en dag gjorda
  på grund av en massa annat som kommer i vägen! Önskar jag vore mer strukturerad!
  kram och ha en bra lördag!
  kram helena

 • Linda
  april 6, 2013

  Jisses, är du sugen på en tredje?!! Själv är jag så färdig så man kan inte bli mer klar. Fast det här har vi kanske pratat om innan nu när jag tänker efter. Vi har ju redan hunnit tjabba en del här så nu börjar mitt dåliga minne göra sig gällande. Brukar vara så i verkliga livet också att jag pratar så mycket hela tiden så ibland glömmer jag bort vem jag har berättat det där för som jag absoluuut måste berätta. Så ibland får jag helt enkelt säga till personen jag pratar med; ” att har jag sagt det här tidigare så får du säga till.” 🙂

  Jag har aldrig varit på Marstrand. Skulle gärna ta en tur med dig dit. 🙂

  Ha en alldeles underbar lördag!
  Kram Linda

 • Prinsessorna på Bellevue
  april 6, 2013

  Hahaha! Vilken liten goding! En till liten spaghettitjej! Jaaaa, visst vill man ha den där kärleksvärken! Vill inte heller att den ska ta sluuut… Ska också börja jobba i höst, nämligen… Har också kli i fingrarna, men det är ju det där att få tiden också…

  Kraam
  Petronella

 • Titta in hos Thess
  april 6, 2013

  Underbar på lillfröken som äter själv.
  Och att få piffa det får jag helt enkelt aldrig nog av ;))
  Vilket rum det än må vara.

  Hoppas att ni har skön helg.

  Kram Thess

 • Postadress Torslanda
  april 7, 2013

  Älskar också de morgnarna utan tider att passa. Utan att behöva skynda på de små.
  Njut. Det är sååå annorlunda sedan. När allt rullar på. Även om det är en annan fas i livet
  och det också har sin charm så är det en speciell tid du lever i nu.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.