Tack!

onsdag, mars 6, 2013 13 0

 

Hej på er goingar.

 

Ni gör mig oerhört glad ska ni veta, tusen tack för allt stöd och era fina ord, det värmer otroligt mycket.
Jag är fortfarande lite skärrad och tankarna snurrar för fullt..
Än så länge finns jag ju kvar som ni ser, och om jag fortsätter finnas i bloggvärlden så blir det med större försiktighet, kring mina barn i synnerhet.

 

Jag har nu polisanmält detta och nästa steg blir att kontakta blogger för att se vad de kan hitta. Hoppas den j*veln åker dit, kan vara lite långsökt men man får göra vad man kan helt enkelt.

Idag ska jag krama mina barn lite extra hårt och tala om för dem hur mycket jag älskar dem och hur värdefulla de är.


Tack igen, ni är bäst!

 

Kramar Catta

0
13 Comments
 • Njut Av Livets Goda Ting
  mars 6, 2013

  Kära Catta.
  Gud så bra, hoppas verkligen att de kan hitta något som leder till personen ifråga…
  Fy så mycket tankar det måste röra sig i huvudet på dig och din man nu…
  Tänker på er och håller tummarna för att polisen lyckas.
  Stor kram
  Jessica

 • Mina drömmars hus
  mars 6, 2013

  Så tråkigt att du måste lägga en massa energi på detta. Men tyvärr är det nog så att det händer mera än vad man tror på nätet. Jag är själv väldigt försiktig efter en händelse som drabbade mig.
  Hoppas du känner dig lite bättre idag.
  Kram
  AC

 • Johanna
  mars 6, 2013

  Usch vad obehagligt, läste ditt inlägg nedan 🙁

  Hoppas du slipper sånt där i fortsättningen…

  Kramkram

 • hemma hos lilla mej
  mars 6, 2013

  Men fy f..n vad hemsk läste ditt inlägg.Ja man slutar aldrig förvåna sej finns folk till allt.Tänker på er och håller tummar och tår att polisen lyckas.Massor av styrkekramar Rita ♥

 • Villa Ell
  mars 6, 2013

  Nämen fy!!! (Läste tidigare inlägg) vilken obehaglig känsla att något pucko har kommenterat om din dotter. Jag hoppas för dig och din familj (ja ingen i bloggvärlden) att detta inte händer igen…

  Kram Sandra

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 6, 2013

  Toppen Catta. Så som jag har tänkt på dig inatt när jag inte kunnat sova. Hualigen säger jag bara men så bra att du polisanmälde. Du är start och det bevisar du genom att vara kvar och göra det du vill. Ingen ska sätta sig på dig och din familj.

  Många kramar Teres

 • Linda
  mars 6, 2013

  Vad bra att du har gjort en anmälan, helt rätt. Fick du tag på kontaktuppgifter till blogger? Jag försökte hitta några men precis som du skrev så var det ju inte det lättaste.

  Kram Linda

 • Chrissan
  mars 6, 2013

  Fy så hemska människor det finns!:(

 • House number 11
  mars 6, 2013

  Nej, fy vad obehagligt att läsa om vad som har hänt! Usch! Vad bra du har handlat i allt detta hemska!
  Helt klart väcker det som hänt tankar. Bloggvärlden är inte enbart glädje har man förstått!
  Jag hoppas att du stannar kvar och förstår din försiktighet!
  Kramar i massor!
  Jenny

 • Fröken Gredelin
  mars 6, 2013

  Nämen vad i H-E känner jag bara! Vad i all världen är det med folk?!:-( Det är som om en del människor njuter av att ta sig in till ens innersta vrå bara för att såra och att ge sig på barnen är liksom det ”ultimata” eftersom man som förälder blir så oerhört rädd och äcklad! Jag hoppas du känner att du har många i ryggen iaf, de allra allra flesta som läser härinne är ju vanliga snälla människor, men jag fattar att det känns vansinnigt läskigt:-( Skickar så många peppande kramar som jag kan och tycker att det är bra att du anmält det hela! Tycker inte man ska tiga ihjäl sådant här!

 • Titta in hos Thess
  mars 6, 2013

  Bra gjort !!!!!
  Och skönt att du är kvar hos oss :)))
  Jag blir så förbannad att en à n n à n människa ska en att må så dåligt över ren dårskap.

  Styrke kramar
  Thess

 • Catarina Alexandersson
  mars 6, 2013

  Tack för all omtanke, ni hjälper mig att bli stark i detta. Mår fortfarande dåligt såklart, är så arg! Och ledsen, det värker i mitt mammahjärta, min lilla flicka..
  Känns bra att jag anmält iaf, även om det kanske inte leder nånvart.
  Hänger kvar i bloggandet än så länge. Imorgon är det dags för Fabriken, tyvärr har jag inte orkat engagera mig så mycket som jag skulle önskat, men men. En kärleksfull dag med familjen har jag haft 🙂

  Stor kram på er alla!

 • Forsstugan
  mars 7, 2013

  Finner inga ord-den där klumpen du beskriver…jag känner den när jag läser ditt förra inlägg och har själv undrat hur man ska handla med bilder på den man älskar mest. Det där med att inte fullt ut kunna lita på andra och hur trist det känns och hade precis samma tankar kring hur barn i allmänhet syns på fb,reklamer och liknande när jag valde att starta min blogg och visa upp vår skatt. Med all släkt boende på annan ort och likaså många vänner såg jag det som ett bra sätt att visa upp vårt liv och det är med sorg i hjärtat jag läser vad du är med om. Styrkekramar till dig och din familj! Hoppas verkligen att anmälan tas på allvar och att den skyldige kan hittas…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.