Martina Bonnier & Elsa Billgren..

tisdag, mars 5, 2013 5 0

 

..ska jag umgås med idag 🙂

 

 

Ett ynka fynd till mig själv har jag gjort på bokrean, hittills då, kanske blir nåt mer om jag råkar springa på nåt bra.

Ja en fashionista vill jag inte påstå att jag är, men jag gillar alla typer av böcker som handlar om kläder, accessoarer, mode, stil mm. Sen att boken är ursnygg gör ju inget heller, fin i inredningen 😉

Elsa´s tidning gillar jag, hon är ju så grymt duktig den tjejen, inte alltid i min stil på inredning och så, men känsla det har hon! Sen älskar jag att hon inte ser ut som alla andra =))

Har ni fyndat nåt på bokrean?

Här hemma har jag precis haft spastund i badrummet, medans J är och storhandlar. Inez har varit med mig och fick röja bland smycken, smink och en miljon hårsnoddar och spännen under tiden, japp det gick som smort =))
Har epilerat benen med, satan i gatan vad ont det gör! Vill man vara fin får man lida pin lixom..
Valentin kollade på Pippi Långstrump med Ebba i soffan, det är ju härligt när man kan feja & fixa, hyfsat ifred, fastän man har småttingar =))


Trevlig tisdag vänner!

 

Kram Catta
0
5 Comments
 • Välkommen Hem!
  mars 5, 2013

  Åh, vilken fin bok! Passar dig 😉
  Elsa… njäe… inte min stil heller, fast grattis till henne att hon alltid lyckas att se så där nyponros-fräsch ut! (hon kan väl inte ha barn väl??… haha)
  Kram! Judita

 • Linda
  mars 5, 2013

  Här blev det nio, tror jag att det var eller sju kommer inte ihåg riktigt, böcker på bokrean. Men jag köper ju inga bilderböcker utan riktiga med text i. 😉

  Piercing var jag sparsam med, hade en ring i ögonbrynet ett tag som några kompisar gjorde hål med kniv och nål på fyllan och villan. Inte ens ett litet ärr syns idag vilket är fantastiskt med tanke på hur dom karvade.GALET! Hoppas mina barn aldrig vill gå ut och partaja. Att de bara vill sitta hemma med mamma och pappa i soffan och mysa hela livet. 😉

  Ha det gott!
  Kram Linda

 • Vita huset 28
  mars 5, 2013

  Hej ja en kokbok o en trädgårdsbok blev det till mig på bokrean. Dottern fick massa böcker hon med.

  Hahah vilken syn med Inez rivandes i allt 🙂
  Jag sätter Nova vid en film nu så brukar jag kunna fixa lite.

  Kul att du är med i utlottningen

  KRam Camilla

 • Prinsessorna på Bellevue
  mars 5, 2013

  Hade faktiskt tänkt att fräscha upp franskan igen, det var ju typ tusen år sedan så jag köpte en franskkurs på rean. Och en bok av Henning Mankell, ”Minnet av en smutsig ängel”. Och det där med epilering skulle nog den här håriga mamman prova. Här kör vi rakhyvel, med lite småsår på köpet…

  Kraam
  Petronella

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 5, 2013

  Visst är det härligt med spatid och när de små kan roa sig med saker de annars inte får ha. Tänk, de blir som ljus då.

  Men hallå, Elsa Billgren klarar jag verkligen inte av. Hon är bara för mycket och inredningen är inte ett dugg inspirerande tycker jag. Men tur att vi är olika och att man kan se det lite olika. För mig är hon en ”Lolo Carter” Hihihi.

  Kram Teres

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.