Ett steg i rätt riktning

söndag, mars 31, 2013 4 0
Bild lånad på nätet.

 

God kväll

Jaha, så var det sista dagen på mars månad, för i år åtminstone.
Känns väl gott att kliva in i April imorgon, hoppas på lite mer värme bara, eller hur!

 

Ett hälsosammare liv

Ja det blev ju inget nyårslöfte i år, men ett vårlöfte är väl inte dumt det heller.
Är väl så illa tvungen dessutom, kroppen sa ifrån rejält och det ska faktiskt bli skönt att lyssna bättre på den.

  

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Catta

 

0
4 Comments
 • Välkommen Hem!
  mars 31, 2013

  Hej du söta böna!
  Ja, ett hälsosammare liv, det kan man behöva trots att jag äter ganska hälsosamt o sunt men det där med träning, det skulle jag kunna bli bättre på.
  Klem klem! Judita

 • Lantligt i smultronbacken
  mars 31, 2013

  Vad duktig du är som tar tag i matvanorna och måendet. Hoppas du visar oss lite, jag är jätteinspirerad och vill gärna se och höra. Ser så många som gör smoothie MEN tror du det blir några här hemma. De kan man räkna på en hand. Är så dålig på att sköta maten ja, frukost trugar jag i mig, lunch hoppar jag över och middag slänger jag i mig eftersom jag måste och är tokhungrig då. Några mellanmål ser jag inte ryken av, dricker mig mätt på kaffe. Kaosmage, ja det får jag skylla mig själv för men frågan är bara när jag ska ta mig i kragen

  Kram Teres

 • H`s enkla vardag
  mars 31, 2013

  Hej Vännen! jag har haft lite problem att skriva hos dig, dels har inte sidan kommit upp och det är svårt att skriva, men hoppas det går nu! Jag känner att jag också skulle vilja göra något åt vad jag stoppar i mig och så skulle jag verkligen vilja börja röra på mig!
  Kanske kan bli peppad av dig!
  Kram Helena

 • Villa Björkenäs Backen
  april 1, 2013

  God morgo !

  Glad Påsk !
  Än är det ju inte slut elöer hur ? 🙂
  Duktiga du !
  Nu ska jag också fortsätta så klart att ska vi fika lite idag? 🙂

  Ha en fin Annandag Påsk ! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.