Persikoblom

tisdag, februari 26, 2013 4 0

 

Tjohooo!!
Herregud vilken energi jag har idag, det måste vara solen som gjört =)) Fast igår hade jag nog ÄNNU mer tror jag för vet ni vad! Jag visslade så jag VRICKADE tungan (!?!?). Jo det är sant, jag kan knappt knöla runt en macka i munnen haha! Det måste väl ändå bara vara jag som kan lyckas med nåt sånt..;D

Köpte mig ett knippe persikokvistar igår, så söta små blommor 🙂 Värst vad mycket olika sorters kvistar man kan få tag på nu för tiden, fast det finns ju gratis med man kan knycka 😉 Ska nog knipsa ett gäng med plommonkvistar hos mor och far nästan gång det blir ett besök på ön =))

Älskar mina takfönster som ger så mycket ljus åt lilla allrummet, det blir som ett ljusterapi-rum faktiskt.

Min lilla fartrand Inez knallar iväg, -see you later mom!
Ser ni sjöstenen? Den ska bli ett minne blott, ja nästan hela åtminstone, det ska bli trall tralalalalaaaaaa =)

Vår framsida just nu.. Litet cafebord och stolar från Ikea, stod på vår balkong i lägenheten tidigare. Till höger skymtar ett stolsben från utemöbel-gruppen som tidigare ägare lämnade kvar. Toppen tycker jag, lite färg bara så kan det nog duga ett tag.
Ska bli så enormt härligt att få fixa iordning här till våren/sommaren, då ska här njutas!

Ska man hitta på idag då!
Man vill ju utnyttja dagen på bästa sätt nu när det är så uuunderbart väder 🙂
Hur är det med er andra, har ni sol med?


Kram & ha en skön tisdag!

Catta

  

0
4 Comments
 • Vita huset 28
  februari 26, 2013

  hahahh vrickat tungan, ja de ska va du de 😉
  Fint de kommer bli på uteplatsen.

  Sol här med men snö o minus 10 grader. Ska åka o köpa hundmat o skicka tillbaka ett paket till Ellos. Ja igen då för de kom tillbaka till mig, morr ska nog skälla av mig lite på posten som är så inkompetenta!

  Ha en skön dag

 • H`s enkla vardag
  februari 26, 2013

  Men snälla du! Hur kan man vricka tungan, det har jag aldrig hört att någon gjort!
  Visst är det härligt med sol och ljus! Underbart och den där lilla godispralinen hon är ju för söt!
  kram Helena

 • Lady-G
  februari 26, 2013

  haha vrickat tungan. har jag aldrig hört.. haha ler gör jag i alla fall.
  förlåt .)
  Och ja sol hade du.. underbart!
  Till mig kom den så sent att jag inte hann njuta av den.
  Men i morgon. då tror jag det blir en promenad vid havet.

  Ha en fin kväll.

  Kram

 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  februari 26, 2013

  Haha knäppo, akta tungan!! 😉

  Jaa, solen har varit härlig idag! 😀
  Och kvällshimlen var helt ljuvlig med massa olika färgen.
  Inte konstigt det spritter i kroppen 😉

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.