Zara kids

tisdag, januari 8, 2013 7 0

 

Webshoppat lite.

 

Såg en bild på Instagram med denna tuffa jacka, kunde bara inte motstå..
Ja men flickan måste ju ha en! Inte för att jag är så där väldans army-lagd, men jag tyckte denna lilla jacka var så fin, och tuff!

Stort plus för det avtagbara fodret!


Kommer ni ihåg de små skorna jag visade på en önskelista till mig och barnen? De var på rea nu, så då slog jag till! Hade velat ha nästan likadana själv, fast jag har shoppat ett par andra till mig, visar annan dag..


Om ni tycker att jag är helt schizofren ang. look på min blogg, storlek på bilder, bredder och annat, så stämmer det. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig! Sen ser det fasligt olika ut i olika webläsare, iallafall i min dator. Gillar ju det här med riktigt stora bilder, även hos andra, så det kanske blir så nu.
Schmack, över hela skärmen lixom ;D


Härligt att höra att ni oxå drömmer om olika boenden och annat, visst är det kul! Man kan lixom drömma, tänka, planera och hålla på i oändlighet =))


Ha en fortsatt fin tisdag!

C
0
7 Comments
 • Linda
  januari 8, 2013

  Vilken fin jacka och skorna är sååååå söta och tuffa på samma gång.

  Självklart så kan vi köpa hus tillsammans. Tänk vad kul vi skulle ha då. Diskutera allt mellan himmel och jord, lite småvilt diskuterande förmodligen eftersom vi båda är tjejer med skinn på näsan och en hel del jävlar anamma. 🙂

  Massor av kramar!

  Just det, antalet sidvisningar höll tyvärr inte i sig men det hade ju varit för bra för att vara sant. Inte så ofta folk läser gamla inlägg på en blogg man besöker varje dag. 🙂

 • Casa of Mia
  januari 8, 2013

  Åh jackan är underbar, vill ha till mina tjejer! kram

 • Mittgodastefinaste
  januari 8, 2013

  Jättefin jacka, så gullig med det teddyfodret! den behöver man inte vara armylagd för att gilla!

  Kram Jenny

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 8, 2013

  Ohh, supersnygga skor.
  Jag gillar de stora bilderna mest, men själv är jag så rädd om bildutrymmet. Vet inte hur det fungerar, räknas det inte mer hur stor bild man än har bara man har överskridit den lilla del som inte räknas som bild? Det borde ju vara så.

  Kram Teres

 • Tess
  januari 8, 2013

  Zara har de finaste barnkläderna! Definitivt!
  Kram

 • vår prägel
  januari 8, 2013

  Ja å vad Zara har mycket fint perfekt när det även är rea:-)
  Vilken fin lägenhet du visade här nere, det är härligt att få drömma!

  Kram // Sabina

 • Villa Ell
  januari 9, 2013

  Snygga kläder! Älskar Zaras barnkläder! Skåpet som du fyndat är ju jättefint! Tycker också att färgen ska vara kvar ett tag till, jag målade ett skåp svart, lite mindre än ditt och jag älskar det! Fast det står i tv rummet och det passar att ha det svart där 🙂

  Kram Sandra

  Pssst Göteborg är den bästa staden… 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.