In my face

onsdag, januari 30, 2013 4 0

 

God eftermiddag!

Fick frågan om vad jag använder för rouge och tänkte att jag kan ju lika gärna visa alla de produkter jag använder, de dagar jag sminkar mig vill säga.

Först har jag någon form av ansiktskräm, i nuläget Miniderm (barncreme). Sen tar jag foundation, en fluid från Kanebo, Sensai i tonen Amber beige. Den är egentligen för mörk för min vinterbleka hy men den är rätt så tunn i konsistens och om jag jobbar in den lite i ansiktscremen funkar det toppen.
Sen har jag consealer, Touche Éclat från YSL, tror det är tonen Luminous Radiance jag har.
Svart mascara från YSL, grym! Sen blir det lite terracottapuder från Guerlain under (och lite på) kindbenen, pannan och näsan. Tar inte så mycket, bara lite för lyster, på sommaren kan man köra på lite mer.. Till sist har jag en rouge från Make up Store som heter Sugarpink, så fin, lite korallrosa.

Gud, låter ju som att jag smackar på hur mycket som helst i fejset, men det är inte så avancerat, kladdar lite i 5 min max sen är det klart!
Sen är det inte varje dag jag sminkar mig.. 

 

Ha en mysig onsdagkväll!

Kram kram

0
4 Comments
 • H`s enkla vardag
  januari 30, 2013

  vad mycket bra produkter du har! Jag har precis börjat med Id minerals och gillar dessa!
  Kram Helena

 • Linda
  januari 30, 2013

  Jag har också allt det där fast andra märken. Och en concealer också. Men det är som du säger inget som jag står och pillar och duttar med. Kladd, kladd så är jag klar på några minuter, typ 6. 🙂

  Ha en bra kväll!
  Kram Linda

  Grrrrr, jag har suttit i över en timme och letat Hunter Tall men de verkar vara slut i stl 39 överallt utom på ett ställe där jag får stå för frakten själv om jag måste returnera dom. Och jag vill inte ens tänka på vad fraktkostnaden blir för ett så stort paket. Råkar du träffa på några svarta Hunter Tall i stl 39 så skrik då så köper jag dem ögonaböj.

 • Hemma på Sjuan
  januari 31, 2013

  Bra med sminktips! Jag sminkar mig varje dag mer eller mindre beroende på vad jag ska iväg på.
  Ha en bra torsdag, kram Suss

 • Njut Av Livets Goda Ting
  januari 31, 2013

  Härliga produkter 🙂
  Du ser så naturligt vacker ut så jag förstår att du inte sminkar dig varje dag 🙂
  Tack för dina fina tips 🙂
  Stor kram
  Jessica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.